2777
2789
عنوان

میشه بخونید

54 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

حدود یه سال پیش یه اتفاقی افتاد بین خانواده

پسر خاله من بشدت آدم بی ادبیه اما چون خانواده پسر دوسته هیچوقت هیچکس باور نمیکنه ک چه غلطایی میکنه

از بچگی همه کار میکرد و منو به بد ترین شکل اذیت میکرد با اینکه 2 سال از من کوچکتر بود همه میگفتن بچس

و مامانشو و مامانبزرگ بشدت طرفشن و خیلی قبولش دارن

بچه بودم بازی میکردیم با آجر زد تو سرم و رفتم به مامانم بگم دردم گرفته بود عادی نبود بیشرف مامانش گفت خوب حالا چی شدی چته مگه و کلی حرف چرت ک آره چیزی نی

از بچگی اون هر گوهی میخورد اهمیتی نداشت بچه بود و من اگه کار خطایی میکردم گوه اضافی میخوردم

از بچگی مامانش میگفت چغلی نکن خیلی کارت زشته خیلی فلانی و بلانی و خون منو تو شیشه کردن

تا اینکه پارسال.....

بسر خالم فوش میداد بهم در خفا حرفای زشت و تخریب کردن و کلی گوه مفت و من هیچی نمی گفتم ولی بابام همه چیو دیده بود و شنیده بود طرفشم نمیرفتم یجوری زهرش میریخت

تا اینکه یه شب مهمون اومد و همه رفتن دخترا تو اتاق و من به احترام مهمون بودنشون و اینکه جا نی اذیت میشن تو حال خوابیدم و پسر خالم جاش بغل من بود

اومد با پا زد تو چشم من و من از ترس یه تکون ریز خوردم و پاش قشنگ تو تخم چشم رفت و هیچی نگفتم اما مامانم دید و صبح ش خالم با آژان و آژانکشی اومد دم اتاق داد و بیداد ک چرا نزاشتی بکنه تو چشمت کور شی چشت دراد

کل روز برام خون شد خالم با خانوادم بد رفتار کرد و باعث ناراحتیشون شد

شبش اومدم از بغل پسر خالم رد بشم بهم فوش دادو گفت سلیطه و بابام شنید و شروع کرد داد و بیداد و فوش دادن به بابای پسرخالم

الان با وجود یه سال که گذشته همه بابای منو بد میدونن و میگن دیونس اما نمیگن چقد فشار روش بوده و چقد اذیت شده

اما نمیدونن بابام چقد اذیت شده غیر از همه اون حرفایی ک به من گفتن

میگفتن باید گوش بچه و میکشیده نه که فوش بده و داستان درست کردن اما اگه گوش بچه و یمپیچوندم تهش بازم بده میشد

تروخدا نظرتونو بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر واقعاً ماجرا همونطور بوده که تعریف کردی، به نظر میاد مشکل فقط رفتار پسرخالهت نبوده، بلکه این بوده که اطرافیانش هیچوقت مسئولیت رفتارش رو نپذیرفتن و همیشه ازش دفاع کردن. طبیعیه وقتی یک نفر سالها احساس کنه حرفش شنیده نمیشه، هم خودش خسته بشه هم خانوادهاش تحت فشار قرار بگیرن.

با این حال، از بیرون هم کسی نمیتونه با قطعیت درباره اینکه حق با کدوم طرف بوده قضاوت کنه، چون فقط روایت یک سمت ماجرا رو میشنوه. چیزی که واضحه اینه که توهین، فحاشی و خشونت از هر طرفی اشتباهه و فقط اختلاف رو عمیقتر میکنه.

اگر هنوز هم رابطه با اون بخش از خانواده باعث استرس و ناراحتی میشه، شاید بهترین کار این باشه که تا حد امکان رفتوآمد و درگیری رو کمتر کنید. بعضی آدمها با بحث و توضیح عوض نمیشن و حفظ آرامش، ارزشش بیشتر از اثبات حقانیت به همه است.

کاربر آقا هستم

خب رفت امد نکنید باهم چکاریه دوری کن ازش اگ پیش همید برو پیش بابات بشین

خب اون تایمی که این اتفاق افتاد عید بود و همه بودیم باهم

الان نیستیم و خیلی وقته اصلا همو ندیدیم اما گریه زاری کرده همه چیو انداخته تقصیر من و چرت و پرت گفته و بابای بیچاره من بده شده و همه بد میدوننش

حرفاشون هست خودشون نیستن

بعدم نمیشه که مامانم نمیتونه از خانوادش دور بشه با اینکه کله عمرش داغون کردن

اگر واقعاً ماجرا همونطور بوده که تعریف کردی، به نظر میاد مشکل فقط رفتار پسرخالهت نبوده، بلکه این بود ...

کل ماجرا همین بوده درست میگید شاید این طرف ماجرا از دید من بوده اما خب وقتی من کاریش ندارم و کاریش نمیکنم

درسته من رابطمو قطع کردم ولی زهراشون هست

هرسری یه چیز جدید میگن و یه داستان جدید درست میکنن

پسرخالم بچه طلاقه و از یه تایمی بیشتر خونه ما بودن اون تایم احترام میزاشت چون خونه ما ساکن بودن ولی بعدها رفتارش بدتر شد

باباش از بچگی وقتی کاری میکرد میزدش اما مامانش چیزی نمیگفت

کل ماجرا همین بوده درست میگید شاید این طرف ماجرا از دید من بوده اما خب وقتی من کاریش ندارم و کاریش ن ...

به نظرم وقتی سالها یه نفر هر رفتاری میکنه و هیچوقت بابتش بازخواست نمیشه، کمکم فکر میکنه هر کاری بکنه اشکالی نداره. البته اینکه پسرخالهت بچه طلاق بوده یا پدرش باهاش برخورد تندی داشته، شاید روی رفتارش اثر گذاشته باشه، ولی دلیل نمیشه توهین، فحاشی یا آزار دیگران قابل قبول باشه.

اینکه الان هم بعد از قطع رابطه هنوز حرف و حدیث درست میکنن، به نظرم بهترین کار همون حفظ فاصلهست. قرار نیست همه قانع بشن که حق با شما بوده. مهم اینه که خودتون وارد حاشیههای جدید نشین و آرامشتون رو حفظ کنین.

کاربر آقا هستم