سلام دوستان یه جا کار پیدا کردم که منشی باشگاه و شرایطش اینجوری که یک روز در میان از ۷ صبح تا ۹و نیم شب با بیمه، حقوقش ۱۵ تومن، شما جای من بودین میرفتین؟
زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌
اره خودمم به خاطر همین موندم ولی هم به خونمون نزدیکه، هم برای شروع شاید بد نباشه
یکم بیشتر بگرد عزیزم