2777
2789
عنوان

اصن من قهرم😑

127 بازدید | 12 پست

هی هرجا ی سوالی از کاربر مورد علاقه بقیه پرسیده شده یا اینجور سوالایی هی میگردم اسممو نمیبینم

خیلی نامردین

اصن من قهرم😑😑😑😑

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

اسم منم کسی نمیگه منم قهرم😔

بیا منم باهاشون قهر کردم بیا بغلم با هم قهر کنیم😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم منم کسی نمیگه منم قهرم😔 بیا منم باهاشون قهر کردم بیا بغلم با هم قهر کنیم😂😂

😢بیا با هم بریممممم

اصن بزارین برم من

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
بعد 4 ماه یخورده توقعت بالا نیست؟؟😁😁😁 منو بعد از 5 سال هنوز کسی نمیشناسه😂😂😂

من تو 4 ماه 2500 تا پست گذاشتم😂😂😂

با همین فرمون برم جلو سر ی سال پستام میشه اندازه شما

من هم بی کس و تنها هم عزیزم بیا بغلم که هم دردیم البته من ازت خوشم میاد

عشق منی😍

😢بیا با هم بریممممم اصن بزارین برم من

صبر کن برای با آخر به چند تا تاپیک سر بزنم😢😢😢😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نکنه تو مردی ؟  منظورت ارتباط فراتر از کامنت گذاشتنه    

نه عزیزم مرد نیستم

میگم با کاربری که باهاش هم عقیده هستید گرم بگیرید، اگه دوسدارید کسی شما رو بشناسه، که احساس تنهایی نکنید تو سایت، نه فراتر از سایت

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍