2777
2789
عنوان

استرس بیخود

14 بازدید | 10 پست

من کارمندم امروز رومرخصی گرفتم بعد دوماه برگشتم شهرمون مسیله اینکه من نمیدونمچرا با اینکه همچی خوب پیش میره اضطراب دارم وبلد نیستم از زندگی لذت ببرم حتی نمیدونم چرا استرس دارم

از طرفی فکر به هیچ چیز بمندلذت نمیده من ۳۹ ساله مجرد خانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون چرا میخوام بگم چرا میگید دکتر دلیل خاصی داره از این جنبه میگم

از این جهت که میگید استرس تون دلیلی ندارد و همینطوری نگران هستید بهتره از یک مشاور یا روانشناس کمک بگیرید. (ممکنه شروع علائم افسردگی باشه جدی بگیرید)

سلام دخترررررررررررم با تشکر
از این جهت که میگید استرس تون دلیلی ندارد و همینطوری نگران هستید بهتره از یک مشاور یا روانشناس کمک ب ...

اها برای افسردگی فکر نکنم شایدم میدونی ۳۸ روز تمام با یه ادمی که مثل دختر ۱۵ ساله لوس وننره ماموذیت بودم اون نمیفهمه که من خوشم نمیاد تذکز بده اون هم همش راجب همچی تذکر میده اگر بهش بگم بس گن دعوا راه میندازه هر روز هم سرکار میبینمش

اها برای افسردگی فکر نکنم شایدم میدونی ۳۸ روز تمام با یه ادمی که مثل دختر ۱۵ ساله لوس وننره ماموذیت ...

شرایط مشابهی که میگید رو داشتم با ترک کامل اون محیط و آدماش و حمایت خانواده از پسش بر اومدم در غیر اینصورت نمیتونستم

به شما هم پیشنهاد میکنم یا با یک روانشناس یا مشاور درمیان بگذارید و یا اگر برایتان مقدور است آن مکان را با تمام آنچه که شما را اذیت و ناراحت میکند ترک کنید

سلام دخترررررررررررم با تشکر
شرایط مشابهی که میگید رو داشتم با ترک کامل اون محیط و آدماش و حمایت خانواده از پسش بر اومدم در غیر ا ...

اونجا محل کارمه نمیتونم ترک کنم البته میتونم بگم من با سرپرست و گرپه دیگه کار میکنم نمیخام اون ادم رو بیینم همکار هستیم اون اصلا نمیغهمه چقدر رفتاراش رومخ منه