2777
2789
عنوان

شام تولد

66 بازدید | 11 پست

مامانا برای تولد بچم نمیدونم چی شام درست کنم؟

خودم و شوهرم و جاری و برادر شوهر و پدر و مادرشوهر هستیم کلا.. سه تا بسته لازانیای ۳۰۰ گرمی میخام درس کنم جلوی هر دو نفر بذارم.. غیر اون چی پیشنهاد میدید ک هم خوب باشه هم یجور باشه از قبل درس کرده باشم نخام پای گاز وایسم و به لازانیا بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالاد الویه

یا سالاد ماکارونی

ان شاء الله تولد بچتون هم مبارک باشه

😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

هرچی درست کنی دردسر خودشو داره

و به اندازه یک پلو خورشت وقت گیره

و آخرش هم میگن حاضری بود شامش

من خودم به شخصه سالاد ماکارونی و الویه و انواع فینگر فود برام دردسرش از زرشک پلو و مرغ بیشتره

هرچی درست کنی دردسر خودشو دارهو به اندازه یک پلو خورشت وقت گیرهو آخرش هم میگن حاضری بود شامشمن خودم ...

اخه پلو خورشت زیاد درس کردم.. لازانیا جدید بود.. مثلا میشه زرشک پلو با مرغ درست کنم و دو دیس لازانیا؟؟ میخورن بهم سنخیت دارن؟

من لازانیا برای بچه ها میزارم دوتا بسته.ولی غذا اصلی هم درست میکنمبستگی داره مثلا مرغ شکم پر باقالی ...

اها ینی هم دو دیس لازانیا بذارم هم زرشک پلو با مرغ مثلا؟

سنخیت داره باهم؟

اخه پلو خورشت زیاد درس کردم.. لازانیا جدید بود.. مثلا میشه زرشک پلو با مرغ درست کنم و دو دیس لازانیا ...

معمولا پدر و مادرها که سنشون زیاده با پلو و خورشت و مرغ راحتترن

آره درست کن

کمتر درست کن که اسراف نشه

اخه پلو خورشت زیاد درس کردم.. لازانیا جدید بود.. مثلا میشه زرشک پلو با مرغ درست کنم و دو دیس لازانیا ...

قرار نیست ک غذاها سنخیت داشته باشند، باید همه ذائقه هارو پوشش بدن و دست ادم باز باشه برای خوردن.سن بالاهای ما اهل لازانیا نیستن ، و کلا من هیمیشه دو مدل درست میکنم همه رو پوشش بده.

💕