2777
2789
عنوان

باورم نمیشه💔

764 بازدید | 89 پست

من اصلا ادم اویزونی نیستم اتفاقا ب شدت سرسنگینم و تشنه ادم و رفیق نیستم اما باورم نمیشه که در طول روز حتی یه نفرم ندارم باهاش حرف بزنم با ۱۸ سال سن....

دورم از رفیق شلوغ بود ولی دائم نبودن🖤یکی از دوستایی ک صمیمی ترین دوستمم هست دیگه خانوادش محدودش میکنن و اجازه نداره بیاد پیشم

یکی دیگه هم ازدواج کرد و مجبورم ازش فاصله بگیرم... یکی دیگه هم مودیه و یه روز خوبه یه روز بد و احتمال اینکه از زندگیم حذفش کنم زیاده

واقعا خیلی احساس تنهایی میکنم ادم بعضی وقتا نیاز داره با یکی حرف بزنه ولی من همیشه میشینم با خدا حرف میزنم💔🥲

کاربری دست دوتا خواهره🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطورم

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

منم از سال دیگه میرم ولی چون اجتماعی نیستم امیدی ندارم

وای 😂😂

منم همین فکر رو میکردم ولی چنان رفیقام پیدا کردن که باورت نمیشه. توی کل زندگیم هیچ دوستی به خوبی این دوتایی که توی دانشگاه پیدا کردم نداشتم.

افرین ادرس رو پیدا کردی 👏🏼

خدا اگه دوسمون داشته باشه تنهامون میکنه دورو برمون خلوت میکنه یه مواقعی تا رابطمون زبا خودش اول بسازیم و اصلاح کنیم

واقعا چه نیازی داریم به ادما مقطعی و تاریخ مصرف دار

فقط روابط با اهل زمین سالم و محبت امیز باشه کافیه وابستگی یا دشمنی غلطه

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

وای 😂😂منم همین فکر رو میکردم ولی چنان رفیقام پیدا کردن که باورت نمیشه. توی کل زندگیم هیچ دوستی به ...

الهی🌸😭موندگار شدن حتی بعد دانشگاه؟

کاربری دست دوتا خواهره🌸

🥺کاش بچه میموندم

بالاخره باهاش کنار میای عزیزم

آدم همیشه برای تنهایی هاش گوش شنوا و سنگ صبور نداره و یه مقطع هایی از زندگی هست که باید تنها بگذرونی و این عادیه. ولی مطمئن باش همینجوری هم نمی مونه، زندگی آدم مدام از حال خوب به حال بده