2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب چجوری باید بهش بگم؟! به کجا باید پیام بدم؟!

برو پي وي ني ني يار

@niniyar بزن روش برو تو پيام دادن

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

سلام

همون جا niniyar تگ کنین در مورد اون کاربر بگین و اسمش و کدوم صفحه.

یا

با سه نقطه زیر پستش رو گزارش بزنین

یا

یک تاپیک دیگه لینک اون پست اون کاربر رو بدین

یا

خصوصی با niniyar در موردش حرف بزنین

یا...

@ازسارابپرس (کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم)

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

گزارش بزن از اون سه نقطه کنار نظرات گزینه گزارشش هست

یا بخش ارتباط با ما اون پایین برو و به نی نیار پیام بده لازش بخواه

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊