2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

170 بازدید | 17 پست

هر چند وقت یبار میبینتش خونه م میاد گاهی میشینن شراب میخورن ولو میشن بعد دوستتش به شوهرم میگه زنت فرشته س من خیلی راحتم باهاتون،زنتو اندازه مامانم دوست دارم، تو دلم گفتم میخوام راحت نباشی،بعد که رفتش به شوهرم گفتم دیگه اینو میارش معذبم

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پدرسوخته برنامه داره چقدر شوهرت ادم بیخودیه

میگه اعتماد دارم بهش ولی آدم معذبه بابا

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

نمیشه قضاوت کرد ولی حس خوبی به حرفاش ندارم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نمیشه قضاوت کرد ولی حس خوبی به حرفاش ندارم

آره حرکتی ازش ندیدم ولی زیادی راحته

آره حرکتی ازش ندیدم ولی زیادی راحته

شمارت اینا رو نذار دستش بیوفته من شنیدم میگما پیش اومده بود واسه یکی از دوستان

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
شمارت اینا رو نذار دستش بیوفته من شنیدم میگما پیش اومده بود واسه یکی از دوستان

آره هواسم هستش

اسی فقط دعا کن شوهرت بی غیرت نباشه و اون دوتا با هم نقشه نریخته باشن

ای بابا 😒

ای بابا 😒

اسی نگفتم اینجوریه گفتم شاید

اسی این سوالا رو جواب بده تا بگم شوهرت همدستشه یا نه

بهت میگه با رفیقم راحت باش یا نه

میگه بازتر بپوش جلوش یا نه

بهش میگی اون به من فلان حرفو زد چی میگه؟

خدایا کسی رو وارد زندگیم کن که بتونم خوش بختش کنم