2777
2789
عنوان

ازدواج

121 بازدید | 7 پست

دوستان از مجردی خسته شدم ۳۱ سالمه دیگه کم کم دارم نگران میشم نمیدونم چرا اینجور شده خیلی نگرانم خواهرم ۲۳ سالگی ازدواج کرد ولی مامانمو بابام خیلی ریلکسن

دیگه دست خودمون نبود شرایط جامعه باعث شد سنمون رفت بالا و زیادیش به خاطر ترس بود

💔درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند 💔 معنی کور شدن را گره ها می فهمند، سخت بالا بروی ساده بیائی پائین ، غصه تلخ مرا سر سره ها می فهمند😔 لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه دست خودمون نبود شرایط جامعه باعث شد سنمون رفت بالا و زیادیش به خاطر ترس بود

بنظرم گاهی تقصیر خونواده همهست مادر من و پدر من اصلا به فکر نیستن مادرم میگه شاید اصلا تو تقدیرت نباشه کسی

بنظرم گاهی تقصیر خونواده همهست مادر من و پدر من اصلا به فکر نیستن مادرم میگه شاید اصلا تو تقدیرت نبا ...

نه ان شاءالله یه کیس خوب بهت می رسه نماز جعفر طیار همراه با دعای زادالمعاد و بخون ان شاءالله

💔درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند 💔 معنی کور شدن را گره ها می فهمند، سخت بالا بروی ساده بیائی پائین ، غصه تلخ مرا سر سره ها می فهمند😔 لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن