2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
خب اون وقتش کی هست دیگه ۳۱ سالمه

جوابش خیلی سادس

تورم ۲۰۰ درصدی و یک دبه ماست ۷۰۰ هزار تومن

تو این اوضاع ازدواج تواکثر موارد منجر به طلاق میشه

ملت تا خرخره تو بدهی و فقر گیر کردن ازدواج دیگه رفته تو مراحل پایانی زندگی

شد شد نشد نشد

افرینننن خیلی خوبه خیالت راحت میاد دوستی هم بد نیست میدونی نحوه ازدواج نسبت به زمان گذشته تعبیرهای ز ...

ولی دوستی فقط برا سواستفاده جنسی میخوان من میرم کامنت میزترم میان پیام میدم ولی میدونم میخوان سواستفاده کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عموم تو ۳۲_۳۳ سالگی خداروشکر بهترین ازدواج و کرد با ی پسر خیلی خوب

سن و سال و ولش کن دعا کن با یه فرد مناسب ازدواج کنی ک تموم این سال ها رو بشوره ببره

وگرنه هر ازدواجی هم صرفا خوب نیس

جوابش خیلی سادستورم ۲۰۰ درصدی و یک دبه ماست ۷۰۰ هزار تومن تو این اوضاع ازدواج تواکثر موارد منجر به ط ...

پس چرا اطرافیان من ازدواج کردن و هیچ کدوم جدا نشدن

ولی دوستی فقط برا سواستفاده جنسی میخوان من میرم کامنت میزترم میان پیام میدم ولی میدونم میخوان سواستف ...

آره خب اما همه این شکلی نیستن

شما ماشالا بچه که نیستی

حد و مرز هاتو واضح میگی

از طریق اینستاگرام نه ولی خب دوستی اونقدر هم بد نیست اگر با عقایدتون همخوانی داره

آره خب اما همه این شکلی نیستن شما ماشالا بچه که نیستی حد و مرز هاتو واضح میگی از طریق اینستاگرام نه ...

نه اصلا با عقایدم همخوتنی نداره دوستی فقط برا سواستفاد هست بنظر من دیگه طرف خرشانس باشه پیشنهاد ازدواج بده بهش طرف

پس چرا اطرافیان من ازدواج کردن و هیچ کدوم جدا نشدن

باور کن تو زندگیشون نیستی و از مشکلات زندگیشون و دلایل جدا نشدن هاشون اطلاع نداری چون نمیگن

با تورم ۲۰۰ درصد اگر کارخونه دارم باشی مدام درگیری داری و زندگی نرمالی نداری اگر کارمند باشی همون ۱۰ روز اول ماه کارت تمومه و کارگر باشی ام همینه مهندس باشی همینه دکتر باشی همینه

ایرانیا رسم دارن ادای خوشبخت بودنو در میارن و امکان نداره توی این اوضاع بتونی نرمال زندگی بکنی

شد شد نشد نشد

باور کن تو زندگیشون نیستی و از مشکلات زندگیشون و دلایل جدا نشدن هاشون اطلاع نداری چون نمیگن با تورم ...

واقعا راست میگی اخه من توی فامیلمون همه زود ازدواج میکنن چون لریم

واقعا راست میگی اخه من توی فامیلمون همه زود ازدواج میکنن چون لریم

برای هرچی میخوای غصه بخوری ایرادی نداره اما برای متاهل نبودن اگر ذره ای غصه بخوری سرت کلاه رفته و خداشاهده زندگی متاهلی فقط بدبختی و غم داره و بعد ۶ ماه همه چی تکراری میشه

شد شد نشد نشد

خب اخه چرا قسمت من نمیشه

به قسمت ربط داره اما بیشتر به وضعیت اقتصادی ربط داره

برو تو ثبت احوال امار ازدواج و طلاق رو ببین تو تهران از هر ۱۰ تا ازدواج ۸ تاش به طلاق ختم شده به این دلیل که تورم باعث میشه مردا حس حقارت بهشون دست بده و نتونن هرچی که زنشون میخواد رو بخرن براش بعد مدت خیلی کم سرخورده و افسرده میشن و میزنن زیر زندگی چون دیگه نمیتونن حقارت رو تحمل کنن اونایی ام که با همون حس حقارت به زندگی مشترک ادامه میدن یا بخاطر بچه هاشونه یا بخاطر وابستگیه گاهی وقتام میدونن خونه ی باباشون بدتره شرایط و تحمل میکنن خیلیام که کلا خیانت کردن چه مرد چه زن و خیلیام طلاق عاطفی گرفتن و همخونه ان

اقتصاد فروپاشیده جلوی یک زندگی نرمال رو گرفته

شد شد نشد نشد