2777
2789
عنوان

نامزدم مودی

214 بازدید | 8 پست

نمیدونم چیکار کنم ۱ ساله نامزدیم بعضی وقتا انقدر باهم خوبیم که حد نداره بعضی وقتا هم یهو رفتارش عوض میشه بی دلیل یه رفتارش میبینی سرد میشه بعد که دعوا میکنیم من مقصر نشون میده نمیدونم طبیعی نمیدونم چشه تو زندگی دردسر ساز نمیشه این رفتارش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه خوبم میشه ..بعدها بمرور این سرد بودن خیلی پررنگتر میشه ...اگه برمیگشتم عقب انتخابم نبود

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

اگه طبیعی بود یا تکرار شونده نبود ذهنت درگیرش نمیشد تو نامزدی باید چالشها خیلی کمتر باشه هنوز که زیر ...

ولی ما از همون اول همش دعوا همش بحث داشتیم یه چند ماهی بود دعوا چیزمون کمتر شده بود ولی الان اون خودش کاری میکنه عصبی شم

ولی ما از همون اول همش دعوا همش بحث داشتیم یه چند ماهی بود دعوا چیزمون کمتر شده بود ولی الان اون خود ...

اگه واقعا اذیتی یا عصبیت میکنه جدی تر برخورد کن بگو واقعا اینطوری نمیتونم باهات زندگی کنم بیا تکلیفمون روشن کنیم آروم و منطقی باهاش صحبت کن بگو نمیگم خودم بدون ایرادم اگه رفتاری از جانب من اشتباهه حاضرم اصلاحش کنم ولی اصلاح باید دوطرفه باشه یا خودشو درست میکنه تا از دستت نده حداقل تلاشش رو میکنه یا روی واقعی خودشو نشون میده و تصمیم گیری برات راحت تر میشه

یه وقتایی چون خیالشون راحت میشه که دیگه چیزی بینتون تغییر نمیکنه تلاشی برای رابطه نمیکنن لازمه بهشون یادآوری کنی همه چیز میتونه تغییر کنه