2777
2789
عنوان

بپذیرید

94 بازدید | 8 پست

بپذیرید، همه چیز رو بپذیرید و رها کنید اگه کسی دوستتون نداره، اگه کسی باهاتون ارتباطش رو کم میکنه، اگه کسی ازتون متنفره، اگه کسی ازتون دور میشه، اگه زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره، چون هیچی جز پذیرش نشون نمیده چقدر بالغ هستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نشون بده بالغ هستیم بعدش چی

بعدش دیگه سوال نمیپرسی "بعدش چی؟" چون میدونی که زندگی همون لحظهست که داری رها میکنی، نه چیزهایی که پشت سر میذاری

بعدش دیگه توی ذهنت به اون یکی آدم فحش نمیدی! 😄 جدی بگم، بعدش یعنی میفهمی که بزرگسالی یعنی توانایی باز کردن دستات برای گرفتن چیزهایی که واقعاً مال توئه، نه چنگ زدن به چیزایی که رفته

یه چیزایی توی زندگی اونقدر سخت و دشواره که نمیتونی بپذیری

دقیقاً میگم. تایپیکم دربارهی رفتار آدمها با ماس و انتخاب خودمون بود، نه دربارهی مصائبِ سنگین زندگی. اونقدری هست که واقعاً نشه پذیرفت، و اونجاست که حتی واژهی پذیرش هم یه کم مسخره میشه. اونجا فقط میشه زندگی کرد و نفس کشید تا شاید روزی سنگینیاش کمتر بشه. تایپیک برای روزهای معمولیست، نه برای طوفانهای واقعی. مرسی که یادآوری کردی

هی رها هی رها بدون هیچ دست اوردی با کلی حسرت

حسرت بهای رها کردنه، نه نشونهی شکستش. اگه رها نکنی، حسرت نرفتن رو میخوری اگه رها کنی، حسرت رفتن رو. من ترجیح میدم حسرت چیزی رو بخورم که خودم انتخاب کردم رهاش کنم، تا حسرت چیزی که به زور نگهش داشتم و بازم رفت. دستاوردش؟ این که شب وقتی سرم رو میذارم روی بالش، میدونم حداقل به خاطر ترس از حسرت، خودم رو قربانی کسی نکردم که نمیخواد بمونه

حسرت بهای رها کردنه، نه نشونهی شکستش. اگه رها نکنی، حسرت نرفتن رو میخوری اگه رها کنی، حسرت رفتن رو. ...

ادم بالاخره باید یه دلخوشی داشته باشه

هی رها کنه چون خودش انتخاب کرده و به چیزایی که دوست داره نرسه به هیچ کدومشون ! این حرفا زدنش اسونه

ادم بالاخره باید یه دلخوشی داشته باشه هی رها کنه چون خودش انتخاب کرده و به چیزایی که دوست داره نرسه ...

دلخوشی من اینه که بدونم با دست خودم رها کردم، نه با پشت دست اون. شاید تهش هیچی نباشه، ولی حداقل خودم رو نباختم