2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

182 بازدید | 21 پست

دلم اون زمانی میخاد ک نمیشناختمش اون زمانی که تازه آشنا شدع بودم باهاش 17 سالم بود یه سال باهاش بودم بعد الان یک سالو 7 ماه افتاده زندان تازه رفتم تو 20 سال خوانوادم ندادن منو بهش منو دادن به یکی دیگه ینی به اسم طرف بودم محضری ام نبودم بعد دو سه هفته داشتم همه چیز بهم میزدم بخاطرش باور نداش جدا میشم رفت با یکی دیگه دعوا کرد الانم زندانه معلوم نیست کی میاد دلم قدیمارو میخاد دیگه پیر شدم لاغر شدم افسرده شدم سیگاری شدم رفیقامو از دست دادم سرش اینقدر بلا سرم اومد دلم میخواد بمیرم ط ک خدا بودی چرا کاری نکردی بهش برسم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا شدم دیگه بگم چیکار میتونن بکنن😭💔

دختر خب... سیگارو ترک کن

چمیدونم دوست جدید پیدا کن ، درست رو ادامه بده

برو چند تا کلاس .

یکم برو بیرون یا مسافرت

جرعت بده و به خانوادت بگو یکی دیگه رو دوست داری...

البته سخته خودمم واقعی نمیتونم اینارو انجام بدم..

دختر خب... سیگارو ترک کنچمیدونم دوست جدید پیدا کن ، درست رو ادامه بدهبرو چند تا کلاس . یکم برو بیرون ...

دوست ندارم داشتمم مامانم خراب کرد دیگه دوستی ندارم جایی ام ک زندگی میکنم کوچیکه پولم نمیدن برم سرکلاس چیزی تو رابطه دوباره رفتم ولی فراموش نشد هیچکس مث اون دوسم نداشت حتا خوانوادم

دوست ندارم داشتمم مامانم خراب کرد دیگه دوستی ندارم جایی ام ک زندگی میکنم کوچیکه پولم نمیدن برم سرکلا ...

خودت نمیتونی پول در بیاری یا بری سرکار؟ حتی برای خوشگذرونی هم که شده

مثلا یه هنری از یوتیوب یاد بگیر بعد برو اموزش بده

بعدشم اون پسر از زندان اومد بیرون بهش بگو با خانوادش بیاد خواستگاری

اگه یکم پول در بیاری از سیگاری بودن در بیای یکم به خودت برسی و اصرار کنی شاید خانوادت راضی شدن

البته اگه واقعییی پسره رو دوست داری

خودت نمیتونی پول در بیاری یا بری سرکار؟ حتی برای خوشگذرونی هم که شدهمثلا یه هنری از یوتیوب یاد بگیر ...

آره دوسش دارم ولی قتل کرده اونم از بس حالش خراب بوده عرق خورده این کارو کرده حق میدم بهش از بچگی سختی کشیده بود از طرف منم ناامید شده بود آخه اونم خعلی دوسم داشت

خودت نمیتونی پول در بیاری یا بری سرکار؟ حتی برای خوشگذرونی هم که شدهمثلا یه هنری از یوتیوب یاد بگیر ...

اگه اونو انتخاب کنم که اصلن خوانوادم نمیزارن بش برسم اگه ی درصد بزارن باید جدا بشم از خوانواده

آره دوسش دارم ولی قتل کرده اونم از بس حالش خراب بوده عرق خورده این کارو کرده حق میدم بهش از بچگی سخت ...

کی آزاد میشه؟ خانوادشو میبینی؟ مثلا بری پیششون یکم باهاشون صمیمی بشی؟ بعدشم بنظرم فعلا یکم کار کن رو خودت و پول در بیار به اون پسر هم میرسی .