2777
2789
عنوان

🥲💔میخواد جدا شه

167 بازدید | 14 پست

دوست پسرم که تو تاپیک قبل گفتم . حالش خوب نیست..و خب حس میکنم .. حس که نه مطمعنم میخواد جدا شه بخاطر اینکه نمیخاد مثلا حس من اسیب ببینه .. یا نمیدونم شاید حوصلمو نداره..نمیدونم من دوسش دارم واقعا دارم خفه میشم از بس گریه کردم . تروخدا بگین چیکار کنم اروم شه نره😔😔دوسم داره فقط..نمیدونم😭💔هی میگه بودنم به ضررته و این حرفا..بچم داره پرپر میشه ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واسه دوست پسر گریه میکنید؟ناراحت نباش کلی مرد بهتر هستدرخت 🍆همیشه پا بر جاست منقرض نشده مردا هرروز ...

نه خب نمیشه اینجوری گف واسه منی ک طرف واقعا وجودمه. بخدا دوست پسرم نمیشه گف .نامزدمه دیگه

حتی شوهرتم باشه همین که بخواد جداشه باید بهش فکر نکنی دیگه

اخه طرف ادم با عرضه ای و با اصالتیه . اگر راهیمیدونین بگین کمک کنم حالش بهتر بشه . حتی اگرم دیگه رابطمون ادامه پیدا نکنه خوب کردن حالش برام اولویته

اسی باتوجه به تاپیک قبلیت نظر میدم

بنظر نمیاد بخواد جدا بشه که؟

ولی انگار فاصله گرفته چون بقول خودت از طرفی نمیخواد بهت آسیبی برسونه، از طرف دیگه نیاز به تنهایی داره

بیشتر مردا تو موقعیت های سخت نیاز به کمی فاصله دارن، اگه مستقیم باهات درخصوص جدایی حرف زد در اونصورت قضیه چیز دیگه ایه

اسی باتوجه به تاپیک قبلیت نظر میدم بنظر نمیاد بخواد جدا بشه که؟ ولی انگار فاصله گرفته چون بقول خودت ...

نه نه اصلا به طور مستقیم صحبت نکرده . ببین جوابمو نمیداد خطم بلاک بود . ب دوستم گفتم پیام بده بگه جوابشو بده و این حرفا . دوستم پیام داد اونم جواب داد . دوستم دید من خیلی حالم بده برگشته بهش گفته اره اذیتش نکن فردا پس فردا تولدشه گناه داره و این حرفا اونم ویس داده که بهش نگو ولی من واقعا حالم واقعا خوب نیست . خودش میدونه تو خیلی شرایط بدی ام و فروپاشیدم. بعد گف و نمیدونم الان چیکار کنم . چیز مهمی جز خودش برام باقی نمونده و نمیخوام اینطوری باشم که بخاطر ی نفر زندم . اینجوری اختیار خودم دست خودم نیست . نمیخوام کسی ازم انتظار داشته باشه . اون ازم انتظار داره . اگه پیشش باشم احساساتش لطمه میبینه بهتره ی مدت کنارش نباشم تا بهتر شم.... . بعد یکمم با خودم سرد شده . بخدا نمیتونم تحمل کنم دوریشو حالم خیلی بده

نه نه اصلا به طور مستقیم صحبت نکرده . ببین جوابمو نمیداد خطم بلاک بود . ب دوستم گفتم پیام بده بگه جو ...

فکر کنم خیلی تحت فشاره بنده خدا

مشخصه دوست داره

میخواد تو بهترین حالت خودش باهات باشه که حالتو خوب کنه

درک میکنم دلتنگشی و میخوای کمکش کنی ....

یکم بهش زمان بده

برای هردوتون دعا میکنم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه

فکر کنم خیلی تحت فشاره بنده خدا مشخصه دوست داره میخواد تو بهترین حالت خودش باهات باشه که حالتو خوب ک ...

خیلی بخدا اذیته بچم . دارم دق میکنم از نگرانی . میترسم یه کاری بده دست خودش ... همش حال بدیاش رو هم جمع شد یهو ریخته بیرون . بخدا نگرانم . الان ی شهر دیگس بهم گفت اگه چیزیم شد بیا .. نمیدونم میترسم😭💔قربونت برم تروخدا دعا کن . دعا کن حالش خوب بشه