2777
2789
عنوان

نوع زایمان

190 بازدید | 24 پست

من اصلا مجردم ولی این چند وقت اکسپلورم شده همش زایمان درموردش کنجکاو شدم ترسناک ب نظر میاد به نظرتون طبیعی بدتره یا سزارین ارزششو داره این همه درد و تغییرات هورمونی بعدشم بدن کلا یه ریخت دیگه میشه ب مامانم که نگاه میکنم سه تا زایمان طبیعی داشته واقعا میگم چقدر یه ادم میتونه قوی باشه بهش فکر میکنم وحشت میکنم بعد یه سوال بعد زایمان طبیعی مثل قبل میشه؟ میدونید چیو میگم دیگه💀😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سزارین کردمولی طبیعی واقعا وحشتناکهسزارینم درد داره ولی خب مث طبیعی نیس

سزارین بیهوشی یا سری؟ من دیدم یه سوزن دراز میکنن تو کمر بعد تا چند سالم کمر درد دارن بیهوشی بهتر نیست؟

سزارین بیهوشی یا سری؟ من دیدم یه سوزن دراز میکنن تو کمر بعد تا چند سالم کمر درد دارن بیهوشی بهتر نیس ...

هر دوش

بیهوشی عالیه

یه خواب کوتاه و لذت بخش

بی حسی خیلی استرس داره

کمردرد و اینا الکیه

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

عزیزم تو میخوای بدون ارد کیک بپزی بزار مواد لازم اول تهیه بشه بعد الان نهایتا استرس شب اول عروسیتو م ...

نه والا تو فکرش نیستم فقط کنجکاو شدم چون هی ویدیوهاش میومد میدیدم خواستم بپرسم

هر دوشبیهوشی عالیهیه خواب کوتاه و لذت بخشبی حسی خیلی استرس دارهکمردرد و اینا الکیه

از خیلیا شنیدم کمر دردو از بیهوشی خوشم نمیاد برای عمل بینیم بیهوشم کردن بهوش اومدم فقط جیغ میزدم هذیون میگفتم😂

نه والا تو فکرش نیستم فقط کنجکاو شدم چون هی ویدیوهاش میومد میدیدم خواستم بپرسم

نبین انقدر راحته ها زایمان بعدش که بچه میاد خود بچه داری سخته در حدی که من دلم میخواست بگمبیاین باز کنید شکممو اینو برگردونید تو دیوونم کرد انقدر گریه کرد🤣🤣🤣

بی حسی بری اصلا زایمان شوخی بیش نیست گندش نکن

نبین انقدر راحته ها زایمان بعدش که بچه میاد خود بچه داری سخته در حدی که من دلم میخواست بگمبیاین باز ...

پس اینایی که میگن چیه😬😂 من ک فعلا پروسه ی دیگه در پیش دارم فعلا خودم بچم ۲۰ سالمه 😔😂

پس اینایی که میگن چیه😬😂 من ک فعلا پروسه ی دیگه در پیش دارم فعلا خودم بچم ۲۰ سالمه 😔😂

بابا چرته سزارین که خداییراحته طبیعی هم نرو افتادگی رحم میاره از این طرف یه وقت ناحیه پرینه مجبور شی برش بخوره درد داره گوشت اضافه میاره درد موقع طبیعی خوب زیاده اصولا مگر اینکه بچه ریز باشه با کلاسای امادگی قبلشو رفته باشی که من کلا به خاطر خیلی چیزاش دوست نداشتم کلا طبیعیوبخیه م هم جذبی زد اصلا جاش نمونده دکتر خیلی مهمه

بابا چرته سزارین که خداییراحته طبیعی هم نرو افتادگی رحم میاره از این طرف یه وقت ناحیه پرینه مجبور شی ...

مرسی عشقم بابت حرفات تقریبا کنجکاویم برطرف شد فعلا ک حامله نمیشم هنوز شوهرم ندارم تا ۳ ۴ سال دیگه 🤣