2777
2789
عنوان

زندگی یا جدایی

202 بازدید | 12 پست

سلام. من واقعا موندم چکار کنم با شوهرم خیلی مشکل داریم تقریبا عر روز و سر هر موضوعی دعوا داریم. نمیدونم ادامه این زندگی ب نفع من و بچم هست یا نه. از طرفی ادم سوختن و ساختن نیستم واقعا . نمیتونم ی حجم زیاد بی حرمتی و بی خیالی و توقعات و طعنه و کنایه  رو تحمل کنم و ب روی خودم نیارم. ی بچه شش ماهه دارم. شوهرم ی سالی هست استخدام شده با کلی دردسر و مشکلات ب خاطر علاقه با هم ازدواج کردیم چهار سال طول کشید ب هم برسیم. اما اختلاف فرهنگی خانواده هامون زیاده . خ جاها مثل مراسمات و این چیزا کوتاه اومدم. ولی تو زندگی خ بی خیاله‌ . مهربونه میگه دوستم داره ولی در عمل چیزی نمیبینم. چیزی که خودش فک میکنه درسته انجام میده کاری نداره من از چی خوشحالم از چی ناراحت. خونه مستقل نداریم یعنی موقع ازدواج گفتن خونه تو حیاط پدریشونه ولی کاملا جداست ولی نیست اونا فقط دو تا اتاق دارن و حمام و دستشویی و حیاط مشترکه. مادر پدرش خ بداخلاقن و ب هیچکی حتی خودشون نمیسازن. از کاه کوه میسازن‌ خ دخالت میکنن‌ . ب همه چیز ما کار دارن. کسی جرات نداره خونه ما بیاد یا بره. ما جایی بخوایم بریم باید بگیم بهشون‌ . شوهرم توقع داره هر چی میپزیم براشون ببریم در حالیکه اونا تو بارداریم  هیچ کمکی بهم نکردن‌ حتی تشکر هم نمیکنن و هزار عیب از غذاهام میگیرن. هیچ حرمتی قایل نیستن. خواهراش که میان خونشون هی طعنه و ننشونو پر میکنن که جاتون تنگه. شوهرم حاضر نیست خونه مستقل بگیره مشاوره هم نمیاد. منم تحمل شرایط اون خونه برام سخته. مادرش علنا با صدای بلند وسط حیاط میگه طلاقش بده و بچه رو بگیر. ب منم میگه برو هر جا میخوای بری. من مدت طولانی میام خونه مادرم که شهر دیگس میمونم چون تو اون خونه ارامش ندارم. ولی اونا میگن تو میری بگردی. شوهرم برا خرید مایحتاج خونه هم خ اذیت میکنه‌ برا هر کار کوچیکی. مدام جلو تلویزیون لم داده. یا سرش تو گوشیه. خ بی خیاله . هر چی خراب بشه خ طول میکشه تا درست کنه. خ بی خیاله. من بهش علاقه دارم هنوز ولی از رفتاراش خسته شدم. چون برا ارامشم کاری نمیکنه. فقط فکر پیشرفت خودش و خانوادشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها مشاوره برو به خاطر بچه ات اگه هزینه شو نمیده طلا بفروش از پدر مادرت بگیر کلید حل این مشکل فقط, شوهرته که باید, طرف ات باشه خونوادش که درست بشو نیستن لااقل ازونجا برو دیر به دیر سر بزن لعنت به اینجور آدما البته حس ام میگه توعم از اول ندونستی چطور برخورد کنی

هرجوری هست باید مستقل شید و خیلی کمتر ب خانوادش سر بزنید تا نقششون کمرنگ شه تو زندگیتون. واقعا درک ...

میترسم بریم جدام هی بخواد اذیتم کنه. چون خ میترسه از اونجا بلند بشه هم خونه از دستش بره هم ننه باباش نفرینش کنن هم مردم بگن تک پسر ننه باباشو ول کرده رفته

تنها مشاوره برو به خاطر بچه ات اگه هزینه شو نمیده طلا بفروش از پدر مادرت بگیر کلید حل این مشکل فقط, ...

رفتم ب خدا رفتم. میگه فلان طور باش فلان طور. اخه من تا میام رابطمو ی کم با شوهرم درست کنم اونا میان وسط

کجان کسایی که میگن دوستی و شناخت باعث خوشبختیه؟ 

آدم بدیای خودش و خانوادش رو توی دوستی نشون نمیده..

عزیزم تنها کاری که میتونی بکنی اینه که خودت بری مشاور تا ببینی حداقل چطور باید با خودش و خانوادش رفتار کنی،ببینی میشه اصلاحش کرد؟

پسر خاله ی منم متاسفانه مشکل شمارو داره و خودش تنبل و تن پرور هست و خونه باباشه  و خانم مظلومش با بچه خونه مامانشه شاید که پسر خالم سر عقل بیاد و درست شه،که متاسفانه همینطور این جریان داره کش پیدا میکنه

تا مستقل نشی همین آش و همین کاسه هست این همه تک پسر مستقل زندگی کردن هیچ کس هم هیچی نگفت برا شما هم نمی گن سفت و سخت واستا بگو الا و بلا فقط مستقل بشیم

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

دوست من خوندم خیلی متاثر شدم

ی جورایی شرایط زندگی منم بهتر از تو نیست ولی مشکلم این مدلی نیس

من ب ی نحو دیگه مشکل دارم ولی خوب میفهممت اگر تونستی برو مشاور خودت تنها بگو تمام این چیزا رو شاید خدا کرد راهنمایی داد

نیازمند معجزه