2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 55 پست
ن عزیزم این مدلی نیست شوهر منهمش سر کاره یا پیش منه اصن وقت اینکارا ندارهکسی ک پور.ن میبینه حسی داره ...

از اول اینجور بود؟

حالا هرچی پیره مردا هیز و ح شری شوهرا یخخخ😐

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمنم چندوقته همینه چندروز پیش یه دعوای سنگین باهاش کردم برام رابطه مهم نیست ولی حس میکنم دیگه براش دوست داشتنی نیستم به خودشم گفتم ولی میدونی چیه کلا باخودم میگم ن پول داری ن حمایت داری یه .... داری اونم که اینجوری به چه دردم میخوری اتفاقا دیروز اون اومد سمتم گفتم مریضم نزاشتم دستش بهم بخوره حتی کیف کردممممممم

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

مثلا چند سال؟شوهر من ۳۳ سالشه اوایل خیلی گرم بود ولی الان ۱ ساله نابوده اصن هیچی ب هیچی

این سن اوجش هستش باید دکتر برو برای افزایش میل جنسی بهش گرمی زیاد بده انبه عسل زنجبیل و اینا

خیانت ربطی ب حس نداره هاااخیانت ینی ذاتش خرابه

همون درد بی درمون بگیره کلا زن لخت جلوش باشه نتونه کاری کنه چون نمیتونم ذاتش عوض کنم😔

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

همون درد بی درمون بگیره کلا زن لخت جلوش باشه نتونه کاری کنه چون نمیتونم ذاتش عوض کنم😔

ندیدم یکی کامل از شوهرش راضی باشه همه مردا ی کمبودی دارن

شوهر من اینجوره حس نداره

شوهر یکی خسیسه

یکی خیانت کاره

یکی کتک میزنه

یکی بد دهنه

یکی پول نداره ،اووو تا صبح هست

ولی چرا موندی با خیانتش میشه بدونم؟

کن شوهرم تمایل داره من نمیزارم متنفرم دستش بهم بخوره تهوع میگیرم بخاطر اینکه خیلی بخاطر مادرش نابودم کرد سالهاش باید مطبع مادرش باشم چون به سفر نمیبره مارو نا همین نزدیکمون نه جای دور چون براش مهم نیست با بچم ماشین ندارم اویزون و اسیر شدم

خوبه که به فکر درمانی و قبول کرده بیاد ولی حالت روحی واقعا مهمه

من اینقدر خسته شدم توی این زندگی از لحاظ روحی خیلی انرژی گذاشتم که درست کنم همه چیزو

دلیلمم این بوده که مشکلاتش توی زندگی پیش اومده قبلا اینجوری نبوده پس من باید کمکش کنم

ولی این اخرین فرصتی بود ب خودمون دادم اگر درست نشه راهمون از هم جداست واقعا