2777
2789
عنوان

کات کردم

38 بازدید | 13 پست

پیام دادم رابطه به نظرم تموم شده همون همکاریک فقط

جواب داد موافقم😐😐😐

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه همکاری ؟

آره خودشو کشت تا به هوای مار اینقدر همو دیدیدم تا کم کم اوکی شدیم البته شاید کمی هم تقصیر من بود باید بیسشتر مرز میذاشتم

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

خوشبحالت ،نمیدونم چجور باید اینکارو کنم ،عذاب وجدان وحشتناک میگیرم

منم چون مامانش هم مریض بود ولی با همه اینها فاصله که ازم گرفته بود برام قابل درک نبود دیام دادم از نظر من رابطه تموم شده است

چند سالته ببخشید چرا جدا شدید

کلا ۴ماه بود یک مدت پیگیرم نبود هی بهونه نیکرد مامانم مریضه نتونستم این همه بی توجهی تحمل کنم بهم پیام و زنگ نمیزد ولی تا پیام میدادم به ثانیه نکشیده جواب میداد

منم نمیتونستم این شرایط تحمل کنم

منم چون مامانش هم مریض بود ولی با همه اینها فاصله که ازم گرفته بود برام قابل درک نبود دیام دادم از ...

منم الان خیلی تو فشارع ولی نمیدونم چجور تمومش کنم چون خودش خیلی خوبه موقعیتش بده

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

منم الان خیلی تو فشارع ولی نمیدونم چجور تمومش کنم چون خودش خیلی خوبه موقعیتش بده

من از رابطه تون خبر ندارم نمیدونم