2777
2789
عنوان

تربیت بچه

134 بازدید | 13 پست

پسر هفت سالم اصلا به منو باباش احترام نمیزاره حرف های زشت رو از هر کی و هر جا بشنوه میاد به ما میزنه

اینقدر ناراحتم سر این قضیه

هم دعواش میکنیم هم حرف میزنیم باهاش هم گاهی کتک هم محرومش میکنیم اما انگار نه انگار

بعضی وقتا میگم نکنه عقلش کمه چرا این کارارو میکنه

شیطونم که نگم براتون خیلی شیطونه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا خودش کمک کنه واقعا خسته شدم یعنی عاقل میشن؟

نه تاپیک پر بازدید مو بخون پایین صفحه

دیشب تا صبح نخوابیدم با پسرم

همه کاربران اومدن پریدن به من که تقصیر توعه بچت اینطوریه

گناه ما چیه ؟

نه تاپیک پر بازدید مو بخون پایین صفحه دیشب تا صبح نخوابیدم با پسرم همه کاربران اومدن پریدن به من ...

واقعا نمیدونم من خودم اصلا حرف زشت نمیزنم ،بعد اینقدر اذیت میکنه مثلا گفت برام تفنگ ابپاش بخر گفتم میتونی بیرون و تو پارک بازی کنی ولی باز با تفنگش سمت من شلیک میکنه ،واقعا عجیبه برام بعضی از چیزها خیلی سادست ولی گوش نمیدت سنش هم کم نیس که نزدیک هشت سالشه باید الان خیلی چیزارو درک کنه بفهمه نمیدونم این رفتارا طبیعیه یا غیر طبیعیه،شما مشاوره بردین؟

واقعا نمیدونم من خودم اصلا حرف زشت نمیزنم ،بعد اینقدر اذیت میکنه مثلا گفت برام تفنگ ابپاش بخر گفتم م ...

نه گفتم اونجام شوهرم نمیزاره میگه بچمو قرصی نکن ولی یکی از کاربران توصیه های خوبی کرد از فردا انجام میدم صفحات آخره برو بخون دوس داشتی

نه گفتم اونجام شوهرم نمیزاره میگه بچمو قرصی نکن ولی یکی از کاربران توصیه های خوبی کرد از فردا انجام ...

باشه ممنون فقط از من به تو نصیحت نزنینش عواقب بدی داره که جبران ناپذیره ،پسرمو یه بار خیلی دعوا کردم پنج سالگیش بود از همون موقع تیک عصبی گرفت الانم گاهی تو چشاش هست که خیلی ناراحت کنندس مراقب پسرت باش خیلی مدارا کن باهاش

باشه ممنون فقط از من به تو نصیحت نزنینش عواقب بدی داره که جبران ناپذیره ،پسرمو یه بار خیلی دعوا کردم ...

من کاری بهش ندارم

شوهرمم کم میرنتش حالا نمیخوام از شوهرم دفاع کنم ولی خیلی بی ادبه تو جمع به شوهرم فحش میده

بچه ها اکثرا با تشویق و تنبیه تغییر رفتار رو نشون میدن

مثلا میتونی بگی اگه یه روز حرف زشت نزنی یه ستاره میدم بهت که اگه پنج تا بشه یه چیز یا یه کاری که دوست داشته باشه انجام بدید

یا اگه تشویق جواب نداد

میتونی از محروم کردن استفاده کنی مثلا بگی اگه هر وقت حرف بد بزنی پس فلان چیز که دوست داری ازش محروم میشی

بچه ها اکثرا با تشویق و تنبیه تغییر رفتار رو نشون میدنمثلا میتونی بگی اگه یه روز حرف زشت نزنی یه ستا ...

محرومش که میکنم اینقدر اذیت های جور وا جور میکنه منو میزنه که من مجبورم کوتاه بیام