2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا به خودم میگم حتی اگر دوست جدیدی هم پیدا کنم مثل دوستهای ده پونزده ساله نمیشن. نمیدونم اونا چطو ...

نهههه اتفاقا اونا هم بعد یمدت کمرنگ میشه دوستشون یا باز برمیگردن یا اونا هم میگردن دنبال دوست دوباره🙁😑 ولی میدونی چیه. رابطه ای که از دست میره جایگزین نداره. صرفا ادما به شکل دیگه ای میان تو زندگیت

راستش منم تمایل زیاد ندارم ولی یکی دوتا لازمن

آره منم دوس داشتم باشن ولی وقتی بی معرفتن ترجیح میدم نباشن

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

نهههه اتفاقا اونا هم بعد یمدت کمرنگ میشه دوستشون یا باز برمیگردن یا اونا هم میگردن دنبال دوست دوباره ...

آخه الان اصلا از خونه بیرون نمیرم فکر نمیکنم آدما بتونن به شیوه ای برگردن توی زندگیم

آخه الان اصلا از خونه بیرون نمیرم فکر نمیکنم آدما بتونن به شیوه ای برگردن توی زندگیم

نترس میان. ممکنه فامیلی باشه که باهاش رابطه چندانی نداری یهو صمیمی بشین یا یه دوست قدیمیتر یا یه همسایه جدید. هیچ کس نمیدونه نفر بعدی که میاد تو زندگیش از کجاست

بهتون یه نصیحتی کنم

دوستای دانشگاه و دبیرستان و راهنمایی دوست واقعی نیستن حداقل اکثرشون

عامل تنها نبودن و سرگرمین

شما چون توی فضا مشترک باهاشون هستید ترجیح میدید بهشون نزدیک بشین تا دشمن و نااشنا هم باشین

مثل هم بندی میمونه😃

پس زیاد حرص نخورین

ارمیناز هستم