2777
2789
عنوان

پسری که

83 بازدید | 6 پست

دوستان من دوتا هم کلاسی داشتم از دوران دانشگاه که الانم با هم همکاری منتها هر کدوم یه مدرسه جداگونه ،قصه اینه یکیش با یه آقایی که همکارش بوده آشنا میشه خیلی وارد جزئیات نمیشم اما اینطور بگم که ظاهرا دوستم چندماه درگیر رابطه عاطفی میشه و در نهایت پسره میگه نمیتونه ازدواج کنه خانوادش مخالفن و... من اون اقا رو نمی شناسم یعتی فقط دیدمش شناخت ندارم ، حالا اقا جای دیگه ای با دوستم دیگه م چندتا برخورد داشته ، دوست دیگه م خوشگلتر از اون یکی هست اون اولی معمولی ولی بشدت ماه و خانم آروم و نجیب. این یکی هم دختر خوبیه خیلی و اینکه خوشگل و جذاب حس می کنم این دوست داره وارد رابطه با اون اقا بشه ولی خب دوس دارم یجوری که هیچ کس خراب نشه بگم بهتره وارد رابطه نشه که مثل اون یکی اذیت نشه ، میگه آقای.... مدام بهم نگاه میکنه دنبال اینه فرصت حرف زدن پیدا کنه همه جا رو می پاد که اینو ببینه مثلا میخواد بقیه نبینن ، دقت کنید همکار نیستن اون اقا کادر اداری و دوست من همکار اون واحد نیست صرفا مراجعه کننده هست و اینطور میشه یعنی اگه همکار بود احتمالا راحت میشد حرفشو بزنه الان چون مراجعه کننده س و همیشه دورش شلوغه سخته نظرتونو بگین ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا تو چرا درگیری؟؟؟ تو کاریت نباشه، هرکی صلاح خودش رو بهتر میدونه، ببخشیدا در چه چیزهایی دخالت میکنین واقعا، حالا من به خواهر خودمم نمیتونم بگم وارد رابطه نشو، چه برسه برم به دوستم بگم، طرف برمیگرده میگه به تو چه؟؟

حالا تو چرا درگیری؟؟؟ تو کاریت نباشه، هرکی صلاح خودش رو بهتر میدونه، ببخشیدا در چه چیزهایی دخالت میک ...

خیلی ساله با همیم آخرین بار دو سال دارو مصرف کرد تا خوب شد شاید شما متوجه دلسوزی من براش نشی

اینجا پرسیدم که شاید کسی نظرشو بگه مثلا اگه من اشتباه فک میکنم و طرف نرماله از یه زاویه دیگه هم ببینم

اگرم بنظر خوب نمیاد لااقل در حد یه جمله کنارش باشم وگرنه که به من آسیبی نمی رسه