2777
2789
عنوان

بچه داشتن

87 بازدید | 14 پست

من خودم میدونم ژنتیک موثره تو انتقال ناخودآگاه ژن و تربیتش و گرونی و آیندش و مسئولیتش و ....چه چهههه

ولی هیچ وقت ایناییکه میگن هیج وقت بچه نمیخوامو نمیفهممم خدایی آدم باز یه بچه میبینه چشا آدم قلب میشه .... مخصوصا این چش سیاه تخس سبزه ها وای بگیری محکم بغلش کتی

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جز اونایی ام که دسته کمی میفهمن منو..

من بچه نمیخوام، اصلا عمرا هرگز،

و یکم قانونیش کردیم اینو منو همسرم، اینجوریه که رو یه کاغذ به صورت یه قراداد نوشتیم که قصد بچه دار شدن نداریم

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

کاری به اونا ندارم که دوست ندارن

مشکلم با اونایی که بچه دار هارو سرزنش میکنن ههی انرژی منفی میدن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو آرزوی من از خدا هستی🩷🤰🥹افراد افراطی و پیکمی صرفا تو تاپیک من شرکت نکنن. من مرد زن ستیز نیستم چون صرفا بنظرم مردا در حد ستیز نیستن👍 همونقدر راجع به چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نمیاری بیشعوریه اینکه بگین چرا ازدواج کردی بچه دار شدی هم بیشعوریه

کاری به اونا ندارم که دوست ندارن مشکلم با اونایی که بچه دار هارو سرزنش میکنن ههی انرژی منفی میدن

هر کسی یه عشقی داره چطور خودشون انقدر عصبی میشن یکی بهشون بگه حقم ندارن به کسی بگن .... سخته خیلی بااینا که میگن موافق هستم تا حدودی ولی نمیشه کلا قیدشو زد بنظرم آدمای عاطفی غالبانیستن

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

هر کسی یه عشقی داره چطور خودشون انقدر عصبی میشن یکی بهشون بگه حقم ندارن به کسی بگن .... سخته خیلی با ...

همش احساس بد و گناه به ادم میدن

ههی میگن بچه نیارین نمیدونم تا فلان سن بچه نیارین

من نمیگم بچه دو سع تا باشه ولی اونا میگن یکی همنیارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو آرزوی من از خدا هستی🩷🤰🥹افراد افراطی و پیکمی صرفا تو تاپیک من شرکت نکنن. من مرد زن ستیز نیستم چون صرفا بنظرم مردا در حد ستیز نیستن👍 همونقدر راجع به چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نمیاری بیشعوریه اینکه بگین چرا ازدواج کردی بچه دار شدی هم بیشعوریه

همش احساس بد و گناه به ادم میدن ههی میگن بچه نیارین نمیدونم تا فلان سن بچه نیارین من نمیگم بچه دو سع ...

خوشبحالت کاش منم داشتم

ولشون کن آدما دلخوشی خودشونو میخوان دلخوشی یکی ام محبت و یه آدمه بچس

خوشبحالت کاش منم داشتم ولشون کن آدما دلخوشی خودشونو میخوان دلخوشی یکی ام محبت و یه آدمه بچس

انشالله به آرزوت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جز اونایی ام که دسته کمی میفهمن منو..من بچه نمیخوام، اصلا عمرا هرگز،و یکم قانونیش کردیم اینو منو همس ...

و اما اگر روزی دلتون بخواد و حسرت ب دل شین چی🥹🤧

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
و اما اگر روزی دلتون بخواد و حسرت ب دل شین چی🥹🤧

بعید میدونم همچین روزی باشه،

ولی در اون صورت، با رضایت طرفین قرارداد نقص میشه... مشکل چندانی نیست🤷🏻♀️💘

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

بعید میدونم همچین روزی باشه،ولی در اون صورت، با رضایت طرفین قرارداد نقص میشه... مشکل چندانی نیست🤷🏻 ...

🫠👍

میتونم بپرسم و شما اگر مایل باشین پاسخ بدین

چرا بچه دار شدن رو دوست نمیدارین؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
🫠👍میتونم بپرسم و شما اگر مایل باشین پاسخ بدین چرا بچه دار شدن رو دوست نمیدارین؟

حتما... راستش چون بعضی چیزا دست ما نیست...

شاید بتونیم بیشتر کار کنیم و یه شرایط مالی بهتر فراهم کنیم،

شاید چندتا کتاب بیشتر بخونیم، چند جلسه مشاوره بریم و والدین آگاه تری بشیم،

اما بازم رو یه سری موارد بزرگتر، مثل شرایط کشورمون کنترلی نداریم...

ترجیح میدیم رو آینده اون بچه ای که نداریمش ریسک نکنیم💘🤷🏻♀️