2777
2789
عنوان

بچه داشتن

57 بازدید | 10 پست

من خودم میدونم ژنتیک موثره تو انتقال ناخودآگاه ژن و تربیتش و گرونی و آیندش و مسئولیتش و ....چه چهههه

ولی هیچ وقت ایناییکه میگن هیج وقت بچه نمیخوامو نمیفهممم خدایی آدم باز یه بچه میبینه چشا آدم قلب میشه .... مخصوصا این چش سیاه تخس سبزه ها وای بگیری محکم بغلش کتی

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جز اونایی ام که دسته کمی میفهمن منو..

من بچه نمیخوام، اصلا عمرا هرگز،

و یکم قانونیش کردیم اینو منو همسرم، اینجوریه که رو یه کاغذ به صورت یه قراداد نوشتیم که قصد بچه دار شدن نداریم

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

کاری به اونا ندارم که دوست ندارن

مشکلم با اونایی که بچه دار هارو سرزنش میکنن ههی انرژی منفی میدن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۹ اردیبهشت ۴۰۵ بهترین روز زندگیم وقتی بی بی چکم مثبت شد❤️۲۶ اردیبهشت آزمایشم مثبت شد❤️۲خرداد هم صدای قلبتو شنیدم🥹🥹❤️❤️۶ تیر برای ان تی رفتیم تو خودتو نشون ندادی پسلی یا دخمل.امروز ۱۰ مرداد ۴۰۵ فهمیدم تو یه دخملی🥹🥹🥹🤩🤩🤩🤩همیشه از خدا میخواستم بهم یه دخمل بده تو آرزوی منی🥹

کاری به اونا ندارم که دوست ندارن مشکلم با اونایی که بچه دار هارو سرزنش میکنن ههی انرژی منفی میدن

هر کسی یه عشقی داره چطور خودشون انقدر عصبی میشن یکی بهشون بگه حقم ندارن به کسی بگن .... سخته خیلی بااینا که میگن موافق هستم تا حدودی ولی نمیشه کلا قیدشو زد بنظرم آدمای عاطفی غالبانیستن

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

هر کسی یه عشقی داره چطور خودشون انقدر عصبی میشن یکی بهشون بگه حقم ندارن به کسی بگن .... سخته خیلی با ...

همش احساس بد و گناه به ادم میدن

ههی میگن بچه نیارین نمیدونم تا فلان سن بچه نیارین

من نمیگم بچه دو سع تا باشه ولی اونا میگن یکی همنیارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۹ اردیبهشت ۴۰۵ بهترین روز زندگیم وقتی بی بی چکم مثبت شد❤️۲۶ اردیبهشت آزمایشم مثبت شد❤️۲خرداد هم صدای قلبتو شنیدم🥹🥹❤️❤️۶ تیر برای ان تی رفتیم تو خودتو نشون ندادی پسلی یا دخمل.امروز ۱۰ مرداد ۴۰۵ فهمیدم تو یه دخملی🥹🥹🥹🤩🤩🤩🤩همیشه از خدا میخواستم بهم یه دخمل بده تو آرزوی منی🥹

همش احساس بد و گناه به ادم میدن ههی میگن بچه نیارین نمیدونم تا فلان سن بچه نیارین من نمیگم بچه دو سع ...

خوشبحالت کاش منم داشتم

ولشون کن آدما دلخوشی خودشونو میخوان دلخوشی یکی ام محبت و یه آدمه بچس

خوشبحالت کاش منم داشتم ولشون کن آدما دلخوشی خودشونو میخوان دلخوشی یکی ام محبت و یه آدمه بچس

انشالله به آرزوت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40