2777
2789
عنوان

چطوری میشه

96 بازدید | 30 پست

خیلی ظالمانه است میبینی جوون همسن تو میشه مدیرعامل بانکی اونم توی سن کم و وقتی خودتو لحظههای سخت میبینی که حتی کار ساده هم بلد نیستی له میکنه آدمو! چطوری میشه با این قضیه کنار اومد؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از عدالت همینو بهت بگم ک

ما ترم یک دانشگاه بودیم

رئیس بانک اینجا اومد با ما امتحان داد یعنی دیپلم داشته

و زمانی ک کارشناسی رو ثبت نام کردیم

کارمند همین اقا

استاد ما بودن و دکترا داشتن

سبز باشید و مانا زرد باشید و بنانا و بالوالدین احسانا 😁

از عدالت همینو بهت بگم کما ترم یک دانشگاه بودیمرئیس بانک اینجا اومد با ما امتحان داد یعنی دیپلم داشت ...

ببین فکر کن تجربیات متعددی داری حالا زیاد نه تو محیط آموزشی میشی میبینی بقیه چقدر زود مطلب یا درس رو میگیرن و اون چیزی که دبیر میخواد رو درست انجام میدن ولی تو اونجا داری دست و پا میزنی و هیچی شرم عمیقی میاد سراغت خیلی ت خ م ی ه زندگی