2777
2789
عنوان

زن همسایه

177 بازدید | 16 پست

این زن همسایه ما هر روز میاد پیشم بعضیا وقتا یه روز در میون من خیلی کم میرم پیشش بعضی وقتا هم اصلا نمیرم ولی اون میاد تا دو ساعت سه ساعت میمونه والا من حوصله ندارم حتی مادرم هر روز بیاد پیشم چند ساعت بمونه دست خودم نیست شاید دلم بخواد تنهام باشم شوهرم که میاد بچه ها رو ببره بیرون من میمونم خونه زودی میاد دره میزنه که بیاد پیشم خسته شدم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از همون اول نباید بهش رو میدادی

من اصلا با همسایه ها جور نمیشم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

منم یکی اینجوری داشتم هر روز صبح می امد می گفت تو بهترین چایی درست می کنی، می موند تا هر وقت می خواست، منم یکم بعد کلاس انلاینم شروع شد یه بار امد در دیر باز کردم گفتم سر کلاس بودم ببخشید دیر باز کردم دیگه بیخیال شد

چند بار در رو باز نکنی دیگه نمیاد،به دروغ بگو خواب بودم،یا حموم یا دشویی بودم

نمیشه زن خوبیه میگه اهل رفت و امد با خانواده همسرم نیستم خواهراشم دورن میاد خنه شوهرم میاد میره ولی نمیشه هر روز بیای چیکار کنم

نمیشه زن خوبیه میگه اهل رفت و امد با خانواده همسرم نیستم خواهراشم دورن میاد خنه شوهرم میاد میره ولی ...

از آدمای آویزون خوشم نمیاد

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

منم یکی اینجوری داشتم هر روز صبح می امد می گفت تو بهترین چایی درست می کنی، می موند تا هر وقت می خواس ...

اون هفته شوهرم خونه بود اومد دم در بهش گفتم شوهرم خونه ست نمیدونم انگار ناراحت شد یا فکر کرد دروغ میگم آدم عذاب وجدان میگیره

اون هفته شوهرم خونه بود اومد دم در بهش گفتم شوهرم خونه ست نمیدونم انگار ناراحت شد یا فکر کرد دروغ می ...

باهات دشمن می شه ولی بیخیال ارامش خودت الویتت باشه ایشون مادرت نیست که مادر ادمم هر روز نمی یاد..راه نده شما که به ایشون قول ندادی ناراحتش نکنی ناراحت بشه بهتر شاید یاد بگیره حد خودش رو بدونه

بگو برادر شوهرم پیشنمونه یه جفت کفش مردونه بزار دم در بگو دانشجوعه میاد پیش ما

مهمون میاد پیشش میاد دنبالم بیا خونمون آخه من بیام چیکار کنم ولی نمیخوام ناراحت بشه هفته ی دو بار بیاد یا بیاد ولی نه چند ساعت بمونه

باهات دشمن می شه ولی بیخیال ارامش خودت الویتت باشه ایشون مادرت نیست که مادر ادمم هر روز نمی یاد..راه ...

نه اتفاقا زن آرومیه از قبل میشناسمش مشکل از منه دوست دارم یه تایمی برا خودم باشم شوهرم بنده خدا میدونه بچه ها رو میبره راحت باشم ولی خب نمیشه