2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدومریاضی خوندن و موندن

اغلب بچه هایی ریاضی میخونن میرن چون خیلی سخته ولی اینجا کار نداره

وطن پرستم نه حکومت پرست🥰امام حسين ع:مقابل ظلم بیاستید حتی اگر به قیمت جانتان تمام شود

تجربی بمون

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

اغلب بچه هایی ریاضی میخونن میرن چون خیلی سخته ولی اینجا کار نداره

چی میگی برای خودت

ریاضی که بعدش دوباره ریاضی نیست . رشته ریاضی میشه تمام رشته های مهندسی

چطوری شما تمام رشته های مهندسی رو گفتی اینجا نمیتونه بمونه کار نداره ؟

پس مهندس نفت میره حتما تو آلمان نفت استخراج میکنه ؟ یا مهندس شیمی میره تو فرانسه پتروشیمی کار میکنه اونجا نه نفت هست نه پتروشیمی

جالبید بخدا

ریاضی و رفتن

البته من مهاجرت و تشویق نمیکنم و خودمم مهاجرت نمیکنم بخاطر اعتقاداتم ولی فقط مادی بخوای نگا کنی و تلاش کنی تا آخر مسیرت نه فقط سال کنکورت قطعا ب موقفیتای خفنتری میرسی

چی میگی برای خودتریاضی که بعدش دوباره ریاضی نیست . رشته ریاضی میشه تمام رشته های مهندسی چطوری شما تم ...

همه نه ولی خب اغلب رشته های ریاضی مهاجرت براشون هموارتره تا توی ایران موفق شدن

همه نه ولی خب اغلب رشته های ریاضی مهاجرت براشون هموارتره تا توی ایران موفق شدن

هیچکدوم از زیر رشته های ریاضی که مهندسی بشه در خارج وضعش بهتر از ایران نیس حتی مهندسی کامپیوتر

حالا دوس داری قبول کن دوس نداری نکن

چی میگی برای خودتریاضی که بعدش دوباره ریاضی نیست . رشته ریاضی میشه تمام رشته های مهندسی چطوری شما تم ...

😐😐من نمیگم ریاضی منظورم مهندسیه خب ته ریاضی مهندسی دیگه تو خودت مهندسی؟اگه نیستی نظر نده جون اینجا برای مهندس خصوصا خانوم کار خیلی کمه خانم نمیتونه مهندس نفت بخونه بره عسلویه کار کنه نمیدونم جرا بدون فکر دهنتون رو باز میکنید به خدا

وطن پرستم نه حکومت پرست🥰امام حسين ع:مقابل ظلم بیاستید حتی اگر به قیمت جانتان تمام شود

هیچکدوم از زیر رشته های ریاضی که مهندسی بشه در خارج وضعش بهتر از ایران نیس حتی مهندسی کامپیوترحالا د ...

چرا عزیزم هر رشته ای بخوای رفتن از اینجا به تفعته وقتی برلی یه خونه ۴۰ متری و پراید باید ده سال کار کنی چرا بمونی

چرا عزیزم هر رشته ای بخوای رفتن از اینجا به تفعته وقتی برلی یه خونه ۴۰ متری و پراید باید ده سال کار ...

اره اونجا هم احتمالا ریختن برات

تو هنوز دو قدم از خونتون فاصله بگیر مهاجرت به کشور دیگه پیش کش