2777
2789
عنوان

خیلییییییی دلم گرفت

203 بازدید | 38 پست

چند روز پیش تولدم بود

خانواده مادریم هرسال کلی تبریک میگفتن کادو و کیک و... ولی امسال تبیک خالی اونم ن همشون بهشون حق میدم چون ی مشکلی پیش اومده غمگینن

خانواده پدریم خداروشکر بهتر بودن عمم بهم کادو داد

بابام مثل هرسال حتی تبریکم نگفت
اینا همه واسم عادی بود جز

جز پارتنرم 4 ساله باهمیم هرسال کادو و تبریک هسال دستش تنگ بود بازم کادو گرفت ولی امسال با اینکه در آمدش بهتر شده هیچی نگرفت
از اول مرداد تا روز تولدم هر روزشو تبریک گفت پیشاپیش پیشاپیش روز تولدم صب ظهر و شب تبریک گفت باهاش رفتم بیرون همش منتظر بودم غافلگیرم کنه ک یهو گفت واست کادو بگیرم میتونی ببری خونه ؟ یعنی من هنگ کردم چرا اینو میگییییی پس قبلا چطور میدادی میبردم خونه؟ چرا فکری نکردی پیش خودت!! خانوادم اصلا ب وسایلم نگاه نمیکنن تهش میگفتم دایی یا خاله بهم دادن یا خودم خریدم
ولی با این حرفش حس تعارف بهم دست داد گفتم نه مرسی نمیخوام گفت جدی میگم گفتم جدی نمیخوام دیگه ساکت شدم هرچی گفت چرا ساکتی تو فکری گفتم هیچ دیگه یکم دور زدیم اومدم خونه
منه خر تا لحظه آخر منتظر غافلگیری بودم هعیییییی ازش انتظار نداشتم واقعا
شایدم خواسته جبران کنه چون چند ماه پیش تولدش بود من بهش کادو ندادم
من پولم کجا بودددد ولی اون شاغله نتونستم بخرم هرسال میخریدم براش اونم میخرید

شد شد.......نشد جهان یادگار است و ما رفتنی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفم نمیاد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وقتی کادو ندادی باید انتظار نداشته باشی آدم بخواد از پول تو جیبی هاش یه چیز کوچولو میخره

چیزای کوچولو قبلا خریدم تکراری میشد

ماگ و پک بهداشتی مو و ادکلن اینا رو قبلا واسش خریده بودم چیزای دیگه گرون میشد ک نداشتم پولشو

چیزای کوچولو قبلا خریدم تکراری میشد ماگ و پک بهداشتی مو و ادکلن اینا رو قبلا واسش خریده بودم چیزای د ...

اصلا توجیه خوبی نیست حس بدی بهش دادی ک براش مهم نیستی نمیدونم چطوری بگم

اون عوضی و گدا هست.روش سرمایه گذاری نکن که به دردت نمیخوره

خیلی ولخرجه واقعا با این رفتارش بدجور شوکه شدم

رفیق داییمه ب داییمم گفتم گفت ناراحتیت بی دلیله بذار رسمی بشید الان مسئولیتی در قبالت نداره
ی ماه دیگه قراره بیاد خواستگاری

اصلا توجیه خوبی نیست حس بدی بهش دادی ک براش مهم نیستی نمیدونم چطوری بگم

خودمم این فکرو میکنم و همین حسو خودم دارم ک کادو بهم نداد ولی واقعا نداشتم اونموقع من از بابام پول میگیرم اونموقع هرچی گرفتم خرج خرجای ضروری شد

تا لحظه اخر حقو به تو میدادمکه دیدم گفتی براش کادو نخریدی...خب حق داره

شاید

ولی میدونی دوست داشتم ک اون درکم میکرد من کنکوریم و شاغلم نیستم شاید حق میداد ک نداشته باشم