2777
2789
عنوان

بارداری دوم

54 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من بچم۱سال و۹ماهشه الان ۲هفته ایمیشه شیربازش کردم رابطه بدون جلوگیری داشتم الان خیلی کم دردم امکانش هست باردارباشم من بارداری قبلیم آمپول آزادسازی تخمک زدم الان میشه بدون آمپول ازادبشه وبارداربشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا بعید نیست اتفاقا بعد از زایمان اول شانس باروری بیشتر هم میشه برای همینه کسایی که توی اقدام برای بچه دوم هستن میگن اگر شش ماه منظم اقدام کردی و نشد دیگه پیگیر باش که چرا نمیشه ، در حالیکه سر بچه اول تا یک سال هم باردار نشی طبیعیه

اینکه اولین باروی سخت بوده اصلا به این معنی نیست که دومی هم همینطور باشه اگر بچه نمیخوای جلوگیری کامل داشته باش

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اصلا بعید نیست اتفاقا بعد از زایمان اول شانس باروری بیشتر هم میشه برای همینه کسایی که توی اقدام برای ...

ن میخوام

همین که شیرگرفتم چندروز بعدش ترشح بدی داشتم الان هم خیلی کمر دردم

ن میخوام همین که شیرگرفتم چندروز بعدش ترشح بدی داشتم الان هم خیلی کمر دردم

خب پس ان شاالله به زودی باردار بشی ، ترشح سینه داشتی؟ یک دفعه ای که از شیر نگرفتی ؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خب پس ان شاالله به زودی باردار بشی ، ترشح سینه داشتی؟ یک دفعه ای که از شیر نگرفتی ؟

چرا یه دفعه گرفتم فقط درد سینه شدم چرک خشک کن خوردم خشک شد ولی الان فشارش میدم یکم میاد

اوکی خیلی کمردردم منتظرم تاریخ پریودم بگذره ۲۵باید بشم بنظرتون الان تست بزنم نشون میده؟

نه خیلی زوده الان

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

چ خوب من دفعه اول آمپول زدم همون دفعه اول شدم الان استرس دارم که میشم یانه

من بار اول داشتم کارای درمانو انجام میدادم عکس رنگی رحم گرفتم دقیقا همون موقع باردار شدم که به خاطر عکس بود وگرنه باردار نمیشدم

بار دوم نمی دونم چی شده بود که با اولین اقدام باردار شدم

شما هم انشاالله هرچی خواسته ی دل و خیر و صلاحته پیش بیاد