2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه بد

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم در ره عشق جگر دار تر از صد مردیم هر زمان بوی خمینی (ره) به سر افتاد مارا دور سر سید مجتبی خامنه ای میگردیم لبیک یا خامنه ای کاربری دست دو نفره

خب چ اشکال داره🙄😂😐

معدش مشکل داره

بعدام اروغ جدا از بوش

اگ پیش کسی که داره چیزی میخوره بزنی

خوراکی میشه کوفتش

پس بهتره درمان شه

لطفا تو تاپیکام کامنت نزارید ، میشه دعاکنی به حاجت چندین سالم برسم ممنون قلب🪷

مریضی تازه هست انگارویروسه فقط اروغ میزدم بعدشم اسهال رفتم دوتاامپول سرم زدم سه روزطول کشید خوب بشم

واقعا! من از وقتی که بیدار میشم آروغ دارم تا بخوابم رفتم دکتر پنتوپرازول و دمپریدون داده ولی دو هفته ست زیاد فرقی نکردم همچنان آروغ دارم ببخشید بدون بو و حس سوزش و اینا

معدش مشکل دارهبعدام اروغ جدا از بوشاگ پیش کسی که داره چیزی میخوره بزنیخوراکی میشه کوفتشپس بهتره درما ...

مال من فقط بادگلو هست نه بو و نع طعمی هیچی م قع غذا هم نمیزنم

از معده س تحریک شده قرص دایمیکتون بخور یا عرق نعنا رژیم رعایت کن برطرف میشه از نت سرچ کن

والا رفتم دکتر پنتوپرازول و دمپریدون داده ولی زیاد اثر نکرده یهو اینجوری شدم شب شام خوردم اینجوری شدم خیلی نگرانم بیماری جدی نباشه توموری چیزی

واقعا! من از وقتی که بیدار میشم آروغ دارم تا بخوابم رفتم دکتر پنتوپرازول و دمپریدون داده ولی دو هفته ...

اروغ زیاد به خاطر مشکلات معده هست داروشو مصرف کنی خوب میشی ولی ویروس تازه هم اون شکلیه

اروغ زیاد به خاطر مشکلات معده هست داروشو مصرف کنی خوب میشی ولی ویروس تازه هم اون شکلیه

میگن یه ویروی گوارشی هست نمیدونستم آروغ زیاد داره امیدوارم همین باشه شما هم بادگلو زیاد داشتید؟