2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 38 پست
یکی آشکار لاشیه آشکار یکی پنهان ولی خوب آره من خیلی گولشونو میخورم چون به افکار خودم اعتماد ندارم از ...

دقیقا

مسئله همون اعتماد به نفس

فرکانس و اینارو بزار کنار باید نسبت به خودت حس خوب داشته باشی خودتو دوست داشته باشی

ببین دوست داشتن خودت یعنی این که آنقدر عاشق خودتی که هیچ وقت حاضر نیستی استانداردتو واسه کسی پایین بیاری و هرچی بگه که بهت بر بخوره باهاش برخورد میکنی برای اینه که طرف مقابلم میفهمه و همیشه یه ترس از دست دادنت رو داره فارغ از اینکه چی داری کی باشی

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
دقیقا مسئله همون اعتماد به نفس فرکانس و اینارو بزار کنار باید نسبت به خودت حس خوب داشته باشی خودتو د ...

چی بگم والا برای سوع استفاده میان براشونم اهمیتی نداری حالا خط قرمز که داشته باشی که محو میشن کلا به روشونم بیاری آدم مناسبی نیستی میخوایی گول بزنی بهشون بر میخوره محو میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا برای سوع استفاده میان براشونم اهمیتی نداری حالا خط قرمز که داشته باشی که محو میشن کلا به ...

اینو که خیلی قبول دارم اکثر شون به فکر سواستفاده و رابطن

برای اینه من دیگه خودم به شخصه حوصله ندارم خیلی روابط پیچیده شده

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اینو که خیلی قبول دارم اکثر شون به فکر سواستفاده و رابطن برای اینه من دیگه خودم به شخصه حوصله ندارم ...

آره والا ما ام حوصلمون سر میره ادامه میدیم😂ولی جدا از این ترک کردنشون به شدت سخته من شاید بتونم با نصف افراد بدون عذاب و وجدانی تموم کنم ولی ترک کردن افراد خودشیفته همیشه سخت برام بوده یا اونی که وابستت کرده

والا من خوشگل هستم به خودم میرسم ولی بیشتر الان کوچیکا شانس دارن در خواستگار و بخت خوب

خوشگلی ظاهری و بیرونیه.

گفتم این مساله درونیه

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

چکار کنیم بهتر جذب کنیم

ععزیزم از چت جی پی تی دقیق داده بده و سوالت رو بپرس. اونم دقیقتر و بهتر و بیشتر از من راهنماییت میکنه

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»