2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست
پس چرا هرچی هول میاد سمتمون؟ از ظاهر خیلی جذابن انگار با یه نفر نبودن وقتی میان سمتت گولت میزنن بازی ...

اگه ساده باشی و آدم شناس نباشی این اتفاق میفتهدو یه بار آدم مزخرف بیاد سمتت کار میاد دستت اونایی که الان خوب میاد براشون اولش همین بودن کارکشته شدن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما خانوما اگه. یه بار تجربه پسر بودند داشتید الان کلی خواستگار داشتین چون معمولا اگه ادم خوبیه باشید برا ازدواج از شما تعریف میشه یا شاید کسی شما رو در نظر داره ولی میشناسه میخوان شمارو به اقوامشون بدن پا پیش نمیزاره ولی الانم شرایط اقتصادی خوبیه برای ازدواج نیست تر پسرا هم زیاد شده

اگه ساده باشی و آدم شناس نباشی این اتفاق میفتهدو یه بار آدم مزخرف بیاد سمتت کار میاد دستت اونایی که ...

خب ی جور همفرکانسین بعد دیگه از دور خوبن حتی حرفای خیلی خوب و باسوادن خوش تیپ تو از کجا میخوایی بشناسیشون از دور بعضیا لاشین ولی بهشون معلوم نیست یکی آشکارا لاشیه یکی پنهان باشه بعد مختو میزنن میفهمی لاشیه نمیتونی ازش دل بکنی تا اینکه حرفای جنسی میزنه میزاریش کنار ولی خب ترک هر ارتباطی برام بسیاررر سخته برای همین هرچی میشه هرنشونه میبینم بازم میمونم یا برام سخته یا روم نمیشه یا جدی نمیگیریم فقط به هیجانات ناشی از احساسات تکیه میکنم

خب ی جور همفرکانسین بعد دیگه از دور خوبن حتی حرفای خیلی خوب و باسوادن خوش تیپ تو از کجا میخوایی بشنا ...

ببین معلومه

از یه سری حرفای طرف مشخصه ولی خب آدم اعتماد میکنه فکر میکنه نه بابا یه این دفعه رو بزار شاید خوب بود

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
والا الان بچه ها خیلیییی شانس دارن از خانواده خیلی خوب میاد براشون

من با طرز فکرشونم کسی که میره سمت دخترای این سنی از همه لحاظ برام ادمای به دور عقلین

سر خم قدغن🖤

ببین معلومه از یه سری حرفای طرف مشخصه ولی خب آدم اعتماد میکنه فکر میکنه نه بابا یه این دفعه رو بزار ...

یکی آشکار لاشیه آشکار یکی پنهان ولی خوب آره من خیلی گولشونو میخورم چون به افکار خودم اعتماد ندارم از بس بازیگرا حرفه ای هستن جوری رفتار میکنن انگاری مقصر خودتی بعد توام همش از خودت میگذری نکنه تقصیر خودمه آخر سر مجبور میشی بزاریشون کنار. بعد من نشانه های ریز رو نادیده میگیرم اونایی که پنهانی لاشین باید خوب برسیشون کنم😂

شاید پسر عمو پسرخاله ای دارین که شمارو میخوان از پدر ومادر شما خوششون نمیاد در واقع نمیخوان دخالت کن ...

هرکی که تورو بخواد با صرف نظر کردن از شرایط تورو همه جوره میخواد ولی متاسفانه هرچی هوله میاد سمتم بعد میبینه اهلش نیستم یا خودم میرم یا اون میره

حتما پسری تو اقوامشون ندارین شما خانوما تصور کردین که مثلا یه غریبه پولدار شمارو بگیره ؟کلا دخترای دور وبگم تو همین فکرن بعضیاشون کارمند نمیگن شوهر اومد اومد نمیومد خودمون دخل داریم به نظرتون پشیمون میشن؟