2777
2789
عنوان

کاش میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 31 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بارها توبه کردم ولی نتونستم واقعا زندگی برام سخته

هرچقد گذشتت بد باشه به بدی گذشته من نیس

من یه محله ای بزرگ شدم هر جرم و جنایتی بگی تو محلمون بوده هر کی بیشتر خط و خال داشت بیشتر بها بهش میدادن بزرگترین افتخارشون اینه که حبس کشیده بودن منم قاعدتا مثل خودشون شدم از ۱۳ سالگی مشروب میخوردم و بغیر از دود همه جرم و جنایتی کردم بچه ۱۳ ۱۴ ساله چاقو همراشه افتخار میکنه دعوا کنه و یکی با کارد بزنه تا دلتم بخاد سابقه و حبس کشیدم الان چند ساله از اون جو و فضا خارج شدم همه چیو بوسیدم گذاشتم کنار ولی ناامید نیستم یه عمر جاده خاکی بودم الان دیگه مسیرم عوض کردم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را ....

هرچقد گذشتت بد باشه به بدی گذشته من نیس من یه محله ای بزرگ شدم هر جرم و جنایتی بگی تو محلمون بوده هر ...

خوشبحالت حالا تو حداقل تو فضای بدی قرار گرفته بودی من تو خانواده مذهبی انقدر بد شدم از خودم بدم میاد

من خود بلای خویشم ، از خود کجا گریزم ..؟!

خوشبحالت حالا تو حداقل تو فضای بدی قرار گرفته بودی من تو خانواده مذهبی انقدر بد شدم از خودم بدم میاد

همون مذهبی بهتره الان شاید نتونی درست درکش کنی ولی آخر و عاقبتش خیلی بهتره

من نه کسی بهم گیر میداد نه خانوادم ایرادی ازم میگرفتن بعضی شبا اصلا خونه نمیرفتم البته همه پسرا همینجوری ان کسی کاری بهشون نداره

تا آخرشم رفتم تهش هیچی نیس جز خفت خاری

الان فهمیدم مسیر زندگیم اشتباه بوده دور متوجه شدم ولی بازم خدارو شکر میکنم که مسیرم عوض کردم الان دیگه جوری هست نمازام قضا نمیشه و ....

هرکی تو محلمون یه لقبی داره بهم میگفتن مهدی باخی الان میگن حاج مهدی😂

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را ....