2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

52 بازدید | 14 پست

سلام بعد زایمان زود رس چقدر طول کشید باردار بشین چند وقت بعد اقدام کردین

من تیرویید کم کار دارم تنبلی تخمدان دارم وزنمم بالاس بعد زایمان زودرسم خیلی میترسم که نتونم دوباره بچه بیارم یا اگه باز سقط بشه چیکار کنم 😭

توی چند هفته بود عزیزم؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۳هفته ۳روز 😭😭

عزیزم ،ان شاالله جاش به زودی سبز بشه و برات بمونه،عجله نکن عزیزم ،به بدنت به روحت استراحت بده

شیش ماه تا یکسال به نظرم فاصله بنداز تا بدنت ریکاوری بشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اصلأ نمیتونم صبر کنم دارم دیونه میشم 😭

صبور باش ،حستو درک میکنم ولی باید زمان بدی گلم

نمیدونم چیکار کنم

گفتم که شیش ماه تا یکسال باید وقفه بیوفته بعد اقدام کن ،توی این زمان به خودت برس به روحیت ،ببین چی عامل شده آیا استرس داشتی ؟ویتامین ها و قرص هات رو کوتاهی کردی؟تحت نظر دکتر باش عزیزم ،منم زایمان زودرس داشتم البته توی ۳۳هفنه و شیش روز ،مقاومت شدید شریان رحمی و غلظت خون و فشار بالا داشتم ،فشارم رفت رو ۱۸سزارین اورژانسی شدم طوری که از شوهرم امضا گرفتن که الویت با کی باشه بچه رو نجات بدیم یا همسرتو،توام توکلت به خدا باشه

گفتم که شیش ماه تا یکسال باید وقفه بیوفته بعد اقدام کن ،توی این زمان به خودت برس به روحیت ،ببین چی ع ...

همه چیز خوب بود یهو اینجوری شد شما بچتون موند یا از بین رفت ؟

من توی سونو که دادم گفتن مقاومت شریان رحمی دارم و خونرسانی از جفت به جنین کمه،سونو فیزیکال نوشتن برام و تایید شد که جنین رشدش کمه و عقبه برام آسپرین نوشت بابت غلظت خونم و توی ماه های بالاتر امپول انوکساپارین بعدش هپارین تجویز شد و مرتب باید فشارمو چک میکردن،من هر هفته مطب دکترم بودم و یکسره آزمایش خون و سونو مینوشت برام ،بچم جثه ش خیلی کوچیک بود به طوری که بعد دو روز توی بخش ،،nicu گفتن بغلت بگیر ترسیدم وزنش ۱/۵کیلو هم نبود بگم اندازه کف دستم یکم پاهاش تا ساعد دستم میومد ،بعدش عفونت طحال گرفت و دهنش شلنگ وصل بود ،من زجه میزدم و موندنش برام مثل یه معجزه بود ،یکماه تا دوماه بعد شروع کرد وزن دهی (ولی با توجه به همسن و سالاش ریزه از اون طرف من و شوهرم ریزه میزه ایم )خداروصدهزار مرتبه شکر الان داره دوسالش میشه ،امیدت به خدا باشه و حتما حتما تحت نظر دکتر باش ،همه چی درست میشه گلم

من توی سونو که دادم گفتن مقاومت شریان رحمی دارم و خونرسانی از جفت به جنین کمه،سونو فیزیکال نوشتن برا ...

الهی عزیزم الهی که خدا همیشع نگه دارش باشه برای منم دعا کن خیلی حالم خرابع دارم دیونه میشم 😭

دکترم یه جوری که من متوجه بشم بهم توضیح داد مقاومت شریان رحمی مثل یه شلنگ آب در نظر بگیر که یه جسم سنگین روی شلنگه ،یا یه نفر پاشو گذاشته رو شلنگ ،مقاومت شریان رحمی درست مثل همینه یعنی مواد مغذی که باعث رشد جنین میشه از جفت به جنین باید برسه که برای من اینجوری بود و همین باعث شد بچم رشدش کم باشه ،غلظت خون هم باعث سقط میشه و با زود تشخیص دادن دکتر آسپرین تجویز میشه ،گروه خونی من و شوهرم به هم نمیخورد و یه روز لکه بینی داشتم برای من ABمنفی و شوهرم A برای اونم گفتن باید آزمایش بدم که گفتن مشکل از اون نیست استراحت مطلق و شیاف برام نوشت ،فکر نمیکنم کسی به اندازه ی من آزمایش خون و سونو داده باشه چون من دیر ازدواج کردم و ۳۷سالگی مادر شدم با اولین اقدام ،ولی خداروشکر سختی ها رد شد،برای شما هم میگذره گلم حتما حتما پیگیر باش که دلیل سقط توی ماه بالا چی بوده و از اون طریق اقدام کن ،نترس برای اقدام ،اول مشکل رو پیدا کن بعد آمادگی جسمی و روحی خودت ،بعدش با توکل به خدا دوباره مادر میشی عزیزم ،فقط عجله نکن و ریشه یابی کن و تحت نظر باش ،دنبال یه دکتر خوب بگرد عزیزم

الهی عزیزم الهی که خدا همیشع نگه دارش باشه برای منم دعا کن خیلی حالم خرابع دارم دیونه میشم 😭

فداتشم گلم ،آمین

برای آرامش روح و قلبت و برای اینکه همه چی برات خوب پیش بره صلوات فرستادم ،ان شاالله خدا دلتو شاد میکنه ،شیش ماه بعد تاپیک بزنی و بیای منو تگ کنی ،عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری و این سری همه چیز خوب پیش بره به امید خدا،آمین

دکترم یه جوری که من متوجه بشم بهم توضیح داد مقاومت شریان رحمی مثل یه شلنگ آب در نظر بگیر که یه جسم س ...

من آسپرینم میخوردم ولی نمیدونم دلیلش چیه فعلا تازه اتفاق افتاد دکتر نرفتم هنوز