2777
2789
عنوان

درونگرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
وقتی زیادی هست بهتره تحمل نکنیروحیه ت آسیب می بینهتعادل خودتو داشته باش

من نمیخام برم کاشکی بقیه ادم درک کنن اگ منم سر خونه زندگی خودم بود ارتباطاتم محدود تر میکردم ب کسانی ک نزدیک ترن بهم و حس خوبی بهم میدن

اینی ک میگن نباید خودتو از تو جمع بندازی واقعا خون ادم ب جوش میاره ما نمیخاییم از جمع بیوفتیم ما همه ...

من نمیتونم نظر قطعی بدم که بده یا خوب چون با اینکه اذیتم ولی خوبیاش بیشتره ، مثلا دختر خاله یا دختر عمه هام دیگ تو هیچ مراسمی دعوت نمیشن معمولا چون میدونن دعوت کنن نمیان ولی مارو دعوت میکنن، شوهرم میگه طرف احترام گذاشته باید بهش احترام بزاریم و قبول کنیم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من نمیتونم نظر قطعی بدم که بده یا خوب چون با اینکه اذیتم ولی خوبیاش بیشتره ، مثلا دختر خاله یا دختر ...

درسته وقتیم ک دعوت نشی خوب اذیت میشی اما من برام مهم نیست مراسم ختم پسرعموی پدربزرگم برم

یا اینکه عروسی پسر عموی مامانم

یا وقتی میخام برم مهمونی اگ مهمونی شبه از بعدازظهز برم تا اخر شب

درسته وقتیم ک دعوت نشی خوب اذیت میشی اما من برام مهم نیست مراسم ختم پسرعموی پدربزرگم برم یا اینکه عر ...

وای اره واقعا سخته درک میکنم، اونموقع تا من میگفتم نمیام مامانم میگفت اره دست و پات دراز شده دیگ منو ادم حساب نمیکنی😂🤦🏻♀️منم برای اینکه ناراحت نشه میرفتم

ولی الان خواهرم ازاده هرجا بخواد میره هرجا هم بخواد نمیره حتی مسافرت ولی برا من قفل بود دختر قففففل😂😂

وای اره واقعا سخته درک میکنم، اونموقع تا من میگفتم نمیام مامانم میگفت اره دست و پات دراز شده دیگ منو ...

اره مامانم دقیقا همینو بهم به ی شکل دیگ گفت🤭

الان دیشب روضه رفتیم انقد ک انرژیم تخلیه شده بود تا ۴ صبح نتونستم بخوابم همش فکر فکر

خداروشکر ک خواهرت درک میکنن