2777
2789
عنوان

درونگرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
وقتی زیادی هست بهتره تحمل نکنیروحیه ت آسیب می بینهتعادل خودتو داشته باش

من نمیخام برم کاشکی بقیه ادم درک کنن اگ منم سر خونه زندگی خودم بود ارتباطاتم محدود تر میکردم ب کسانی ک نزدیک ترن بهم و حس خوبی بهم میدن

اینی ک میگن نباید خودتو از تو جمع بندازی واقعا خون ادم ب جوش میاره ما نمیخاییم از جمع بیوفتیم ما همه ...

من نمیتونم نظر قطعی بدم که بده یا خوب چون با اینکه اذیتم ولی خوبیاش بیشتره ، مثلا دختر خاله یا دختر عمه هام دیگ تو هیچ مراسمی دعوت نمیشن معمولا چون میدونن دعوت کنن نمیان ولی مارو دعوت میکنن، شوهرم میگه طرف احترام گذاشته باید بهش احترام بزاریم و قبول کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیتونم نظر قطعی بدم که بده یا خوب چون با اینکه اذیتم ولی خوبیاش بیشتره ، مثلا دختر خاله یا دختر ...

درسته وقتیم ک دعوت نشی خوب اذیت میشی اما من برام مهم نیست مراسم ختم پسرعموی پدربزرگم برم

یا اینکه عروسی پسر عموی مامانم

یا وقتی میخام برم مهمونی اگ مهمونی شبه از بعدازظهز برم تا اخر شب

درسته وقتیم ک دعوت نشی خوب اذیت میشی اما من برام مهم نیست مراسم ختم پسرعموی پدربزرگم برم یا اینکه عر ...

وای اره واقعا سخته درک میکنم، اونموقع تا من میگفتم نمیام مامانم میگفت اره دست و پات دراز شده دیگ منو ادم حساب نمیکنی😂🤦🏻♀️منم برای اینکه ناراحت نشه میرفتم

ولی الان خواهرم ازاده هرجا بخواد میره هرجا هم بخواد نمیره حتی مسافرت ولی برا من قفل بود دختر قففففل😂😂

وای اره واقعا سخته درک میکنم، اونموقع تا من میگفتم نمیام مامانم میگفت اره دست و پات دراز شده دیگ منو ...

اره مامانم دقیقا همینو بهم به ی شکل دیگ گفت🤭

الان دیشب روضه رفتیم انقد ک انرژیم تخلیه شده بود تا ۴ صبح نتونستم بخوابم همش فکر فکر

خداروشکر ک خواهرت درک میکنن