2777
2789
عنوان

کمکککک

107 بازدید | 13 پست

یه دفتر داشتم توش درد دلامو مینویسم گذاشته بودم تو کتابخونه یه ۴ صفحه اولش خالی گذاشتم صفحه هارو بابام خونه رو جمع کرده الان دیدم یه کاغذ سفیده کنده شده بینشه یعنی خونده؟

نمیدونم بقیه کاغذا کجان چون صفحه زیر کاغذ کنده شده هه دلنوشته هامه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوخی منم همیشه استرس دارم کسی دفترامو بخونه🥺😂ولی به دلت بد راه نده شاید نخونده فقط برگه رو کنده

کلی بین کتابام قایم کرده بودم اصلا چرا اینوبایدبرداره😭۱۰ تا دفتر دارم چرا این اخهههه

اوخی منم همیشه استرس دارم کسی دفترامو بخونه🥺😂ولی به دلت بد راه نده شاید نخونده فقط برگه رو کنده

حالا من استرس دارم کسی نقاشیامو ببینه😂

اتفاقا خیلی هم خوشگل میشه ولی خب اعتماد به نفسشو ندارم به کسی نشونش بدم چون از انتقاد میترسم😑//:

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی

کلی بین کتابام قایم کرده بودم اصلا چرا اینوبایدبرداره😭۱۰ تا دفتر دارم چرا این اخهههه

یه سوال مگه در مورد چی مینوشتی

در مورد خونوادت مثلا؟

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی

اره خداروشکر چرت و پرت ننوشته بودم یکم از فکر و خیالام بود ولی توش از همه دعواهام گفته بودم

عیب نداره بابا

حالا میخوای ازش بپرس بابا فلان کتاب منو ندیدی(مشخصات ظاهری بگو)فقط همینو بگو

ابجیمم خونه بود باهاش نمیدونم کدومشون کنده😭

خب از اونم بپرس

جدا جدا ازشون بپرس به نظرم

ببین اگر دوست نداری دست کسی بیوفته بنویس بعد پاره کن نگه ندار

چون خدای نکرده فوت کنی تهش میخونن دیگه

منم همین مشکلو دارم همه برگه های قدیمی دفترم رو کندم انداختم دور و الان رو کاغذ مینویسم و میریزم دور

البته میتونی تو نرم افزار های رمز دار تو گوشی هم بنویسی

ببین اگر دوست نداری دست کسی بیوفته بنویس بعد پاره کن نگه ندارچون خدای نکرده فوت کنی تهش میخونن دیگهم ...

فکر نمیکردم از بین اینهمهمه دفتر بتونن پیداش کنن😭