2777
2789
عنوان

شامپو اصل

28 بازدید | 9 پست

سلام. شامپو اصل میخوام. دوکری انافاز . یا اورال ی سایت ۱۰۰ درصد مطمئن که محصول اصل باشه بگید لطفا معتبر باشه ممنون میشم. و کسی شامپو دوکری زده؟ از کجا خریده و خوب بوده یا نه

Life is a journey.

در ایران امکان خرید لوازم ارایشی بهداشتی خارجی بصورت اصل وجود نداره

چون وارداتش به شدت ممنوعه همون برند ایرانی ها خیلی سرتر از خارجی هاس ایران تو زمینه داروسازی و مواد ارایشی بهداشتی تو دنیا جزو اولین هاس

کسی میداند من چقدر تلاش کردهام روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج وظیفه انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی. ولی خب شامپو خوب واسه ریزش مو که ریزش نده ملایم باشه ندیدم ایرانی موثر باشه.

کلیر ایرانی بگیر

کلیر خارجی نه ها ... ایرانی

کسی میداند من چقدر تلاش کردهام روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج وظیفه انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد 💜

در ایران امکان خرید لوازم ارایشی بهداشتی خارجی بصورت اصل وجود نداره چون وارداتش به شدت ممنوعه همون ب ...

مرسی. ولی خب شامپو خوب واسه ریزش مو که ریزش نده ملایم باشه ندیدم ایرانی موثر باشه.

Life is a journey.

اره عزیزم یا به انلاین شاپای مستقیم بگو از سایت برند برات سفارشی بخرن یا سایت عسل بانو چک کن ببین داره یا نه. من این برند و استفاده نکردم خودم

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز داریم ، نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

اورال امروز پستش رو دیدم که کلی شکایت از برندش ثبت شده بخاطر مواد شیمیایی و ریزش مو

اوه. خب شما شامپو ملایم ایرانی نمیشناسی که راضی باشید خودتون و اطرافیان و ریزش نده؟

Life is a journey.

اوه. خب شما شامپو ملایم ایرانی نمیشناسی که راضی باشید خودتون و اطرافیان و ریزش نده؟

نمیدونم راستش من خودم ی شامپو بیوتین گرفتم راضی نیستم تاثیری روی ریزش نداره

خوش باش که هرکه راز داند..داند که خوشی, خوشی کشاند♥️