2777
2789
عنوان

شامپو اصل

28 بازدید | 9 پست

سلام. شامپو اصل میخوام. دوکری انافاز . یا اورال ی سایت ۱۰۰ درصد مطمئن که محصول اصل باشه بگید لطفا معتبر باشه ممنون میشم. و کسی شامپو دوکری زده؟ از کجا خریده و خوب بوده یا نه

Life is a journey.

در ایران امکان خرید لوازم ارایشی بهداشتی خارجی بصورت اصل وجود نداره

چون وارداتش به شدت ممنوعه همون برند ایرانی ها خیلی سرتر از خارجی هاس ایران تو زمینه داروسازی و مواد ارایشی بهداشتی تو دنیا جزو اولین هاس

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

در ایران امکان خرید لوازم ارایشی بهداشتی خارجی بصورت اصل وجود نداره چون وارداتش به شدت ممنوعه همون ب ...

مرسی. ولی خب شامپو خوب واسه ریزش مو که ریزش نده ملایم باشه ندیدم ایرانی موثر باشه.

Life is a journey.

اره عزیزم یا به انلاین شاپای مستقیم بگو از سایت برند برات سفارشی بخرن یا سایت عسل بانو چک کن ببین داره یا نه. من این برند و استفاده نکردم خودم

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز داریم ، نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

اورال امروز پستش رو دیدم که کلی شکایت از برندش ثبت شده بخاطر مواد شیمیایی و ریزش مو

اوه. خب شما شامپو ملایم ایرانی نمیشناسی که راضی باشید خودتون و اطرافیان و ریزش نده؟

Life is a journey.

اوه. خب شما شامپو ملایم ایرانی نمیشناسی که راضی باشید خودتون و اطرافیان و ریزش نده؟

نمیدونم راستش من خودم ی شامپو بیوتین گرفتم راضی نیستم تاثیری روی ریزش نداره

خوش باش که هرکه راز داند..داند که خوشی, خوشی کشاند♥️