2789
عنوان

توروخدا کمک

121 بازدید | 14 پست

سلام روزتون بخیر.

من حدود 110روز پیش یه رابطه سطحی داشتم بنظرم خیلی مطمئن بودش بعدشم دوبار پریود شدم ولی قبل از پریودشدم لکه عفونی داشتم با خون نمیدونستم از واژنه یاادرار.اون اخرین پریودیم دیگه نبود اون لکه ها داروی عفونت مصرف کردم .ولی یه شب دردشدید سمت راستم شروع شد رفتیم اورژانس ازمایش ادرار که گرفته شد عفونت خیلی خیلی شدیدی داشتم دارو مصرف کردم تو دوره درمان دردنداشتم دوروز که گذشت بعد از تموم شدن داروها بازم دردم شروع شد فقط اینبار طرف چپمه با پهلوهام .قراره برم سونو ی کلی انجام بدن برای تخمدان و رحم و کلیه و مجاری الان استرس گرفتم که ممکنه این دردبخاطر بارداری خارج رحمی باشه یانه خیلی استرس دارم دوم موعد پریودیم هستش باکره هم هستم.اگه خارج رحمی باشه ازاین سونو مشخص میشه اصلا ممکنه بارداری باشه چه خارج رحمی چه طبیعی توروخوا کمک کنید

بعد از اون رابطه هم رفتم بتا دادم کمتر از یک بو

باردار نیستی بهش فکر نکن

باید بررسی بشی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم باردار که خیلی بعیده باشی٬ خودتو ناراحت نکن.

کاش با کسی که نمیشناسین درست بدون کاندوم رابطه برقرار نکنید اما.... لطفا حتما برو آزمایش های مربوط به بیماری های جنسی رو بده هرچه زودتر. برای عفونتت هم نگران نباش دکتر با آنتی بیوتیک و.... خوب میشه زود فقط از این به بعد بیشتر مراقبت کن. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

نه بابا خارج رحمی دردش به حدی زیاده که نمیتونی گوشی دست بگیری   .سریع بستری میشی.خیالت راحت خارج رحمی نیست.

همون عفونت منتشر شده.

انتی بیوتیک قوی مصرف کنی خوب میشی .

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
عزیزم باردار که خیلی بعیده باشی٬ خودتو ناراحت نکن. کاش با کسی که نمیشناسین درست بدون کاندوم رابطه ب ...

نامزدمه میشناسمش .دکترت میگن بخاطر کلم هستش تازه کشت ادرار انجام دادم 

خیالت راحت باردار نیستی اگه عفونت ادراری یا حتی کیست داشته باشی این دردها ایجاد میشه.

هردوتا رو دارم.میگن عفونت هم به کلیم سرایت کرده کشت ادرار انجام دادم 

هردوتا رو دارم.میگن عفونت هم به کلیم سرایت کرده کشت ادرار انجام دادم 

انشاالله زودتر خوب بشی عزیزم.پس دردات بخاطر عفونته

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍