saborian مدیر استارتر عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 501 عنوان حدیث کسا 34 بازدید | 7 پست کیا از حدیث کسا دسته جمعی نتیجه گرفتن ؟حاجت روا شدین ؟ دیروز | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مری_گلو عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2226 مـــــــــــنیعنی هر بار خوندم اتفاقات عجیب غریب افتاد که اشکم دراومد
saborian مدیر استارتر عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 501 مـــــــــــنیعنی هر بار خوندم اتفاقات عجیب غریب افتاد که اشکم دراومد الهی شکر
سطل عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 4158 مـــــــــــنیعنی هر بار خوندم اتفاقات عجیب غریب افتاد که اشکم دراومد سلام دوست عزیز شما دسته جمعی خوندین؟ینی تنهایی اثر نداره؟
مری_گلو عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2226 سلام دوست عزیز شما دسته جمعی خوندین؟ینی تنهایی اثر نداره؟ بله. ولی فقط از جمعی اثرات عجیب دیدم.فردی هم حتما اثر داشته ولی محسوس نبوده به نسبت جمعی.
سطل عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 4158 بله. ولی فقط از جمعی اثرات عجیب دیدم.فردی هم حتما اثر داشته ولی محسوس نبوده به نسبت جمعی. ممنونم که جواب دادی خانواده ما الان دچار مشکل و گرفتاری شده هر روز دارم میخونم تنهایی دیگه اللن ناامید شدم یکمشما پیشنهادی نداری که برای رفع گرفتاری مون چی بخونم؟ چه ذکری بگم؟
مری_گلو عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2226 ممنونم که جواب دادی خانواده ما الان دچار مشکل و گرفتاری شده هر روز دارم میخونم تنهایی دیگه اللن ناام ... ان شاءالله بزودی حل بشنچله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس (با رعایت شرط ها)البته یادمون باشه که دعا باید همراه با عمل و تلاش باشه.برای حل مشکل راه های ممکن رو بررسی کنید و هیچ فرصتی رو از دست ندید.
سطل عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 4158 ان شاءالله بزودی حل بشنچله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس (با رعایت شرط ها)البته یادمون باشه که دع ... ممنون خواهری نگاهی اجمالی ب تاپیک هاتون انداختم سر فرصت موضوع کربلا رو دوس دارم بخونممبشه لطفا شمام برای رسیدن دخترم ب حق قانونیش دعا کنید🙏🙏