2777
2789
عنوان

لیزر رازی

24 بازدید | 7 پست

سلام خانما کسی بیمارستان رازی برای لیزر موی زائد رفته؟ من از سایت نوبت گرفتم اولین بارمه حالا نمیدونم قبلش باید چیکار کنم حضوری برم یا زنگ بزنم دوباره؟

چند روز قبل شیو کنم یا شیو نکنم برای معاینه؟

راستش موهای من رشد سریعی دارن چند روز قبل شیو کنم اوکیه؟

روز قبلش شیو کن باژیلت

کرم ومام و...ایناهم نزن

نه فکرنکنم نیازی به تماس باشه

اون ساعت که رسیدی از دستگاه نوبت میگیری میبری پذیرش خیلی ام شلوغه ولی من اونجا از هرکس پرسیدم راضی بود

نوبت برای مشاوره گرفتی یا لیزر؟

اگه برای لیزر گرفتی ۲۴ ساعت قبلش شیو کن اون نواحی که میخوای لیزر کنی جوری که هیچ مویی روی سطح پوست نباشه

هیچگونه کرم . لوسیون. اسپری . مام و... هم نباید روی پوستت باشه پوست باید تمیز باشه کاملا

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روز قبلش شیو کن باژیلت کرم ومام و...ایناهم نزننه فکرنکنم نیازی به تماس باشه اون ساعت که رسیدی از دست ...

اره شلوغ و گرونه ولی انگار نتیجه خوبی میده

از رو بدن شیو شده میفهمن چقدر باید شات بزنن؟

زودتر برسم مشکلی نیست؟

نوبت برای مشاوره گرفتی یا لیزر؟اگه برای لیزر گرفتی ۲۴ ساعت قبلش شیو کن اون نواحی که میخوای لیزر کنی ...

چیزی ننوشته راجب مشاوره

تو نوبتم زده لیزر

مشاوره رو باید جدا بگیرم؟

از سایتش گرفتم

مرسی

اره شلوغ و گرونه ولی انگار نتیجه خوبی میده از رو بدن شیو شده میفهمن چقدر باید شات بزنن؟ زودتر برسم م ...

نمیدونم من جای دیگه رفتم خودشون بهم گفتن شیوکن بیا اره فکر کنم متوجه میشن

ولی یکبار با خواهرم رفتیم رازی دیدم خیلی شلوغه

نه فکر کنم زودبرسی بهتره چون دستگاه نوبت میده

جدی تو سایت وقت میده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چیزی ننوشته راجب مشاوره تو نوبتم زده لیزر مشاوره رو باید جدا بگیرم؟از سایتش گرفتم مرسی

نمیدونم عزیزم من اطلاعی از این مرکز لیزر ندارم اصلا ساکن تهران هم نیستم

ولی شهر ما معمولا اگر سوالی داری میتونی تماس بگیری سوالتو بپرسی میتونی هم حضوری بری پیش اپراتور

مثلا من خودم شک داشتم چه پکیجی بردارم قبلش رفتم نشون دادم که راهنماییم کنه بعد گفتم بهم نوبت بدن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲