2777
2789
عنوان

حس ششم

62 بازدید | 3 پست

یه زمانی مادرشوهرم گفت یه ف ال گیر دیده خیلی اصرار کرده بیا ف التو بگیرم . مادرشوهرم برا بچه هاش ازش پرسیده وقتی ازش پرسیدم چی در مورد ما گفت برداشت گفت گفت خوبه چیز خاصی نگفته. از اون روز حالم بده میگم نکنه یه چیز بد گفته .

کسی اینجا هست حسش خوب باشه؟

اصلا بنظرتون با ذکر گفتن و دعا کردن میشه اون چیزی که تو تقدیر هست و بده تغییر کنه؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

بله من خودم اینکار رو میکنم ولی اصلا خوب نیست چون بجای تقدیر معین شده به در دیگه باز میشه و توی اون تقدیر شاید موفقیت باشه ولی کلی فلاکت و بدبختی هم ممکنه بیاد سراغ اون شخص چون فقط یه در سریع رو برای تغییر تقدیر باز کرده، حتی گاهی اوقات شده که شخص زودتر از موعد فوت کرده و این توی کتاب های الوهیت کاملا گفته شده

بله من خودم اینکار رو میکنم ولی اصلا خوب نیست چون بجای تقدیر معین شده به در دیگه باز میشه و توی اون ...

خب پس میشه تغییر داد؟

شما چه حسی از زندگی من دریافت میکنی؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس میشه تغییر داد؟شما چه حسی از زندگی من دریافت میکنی؟

بله میشه تغییر داد ولی وقتی که برید و از خود همون شخصی که نوشته درخواست کنید.

من هم انرژی خوبی میگیرم و هم انرژی نسبتا بدی، مثل اینکه توی زندگیت به مشکلی هست دنبال راه حل هستی ولی هرچقدر میدونی یا بدتر میشه یا اصلا راه حل رو پیدا نمیکنی، این بین به نفر میخواد کمکت کنه و انرژی خوب بالاخره پیداش میشه