من با مامانم ۳۵ سال فاصله سنی دارم مامانم ۲۵ ازدواج کرد و درسشو خوند و شاغل شد و پیشرفت کرد بعد بچه دار شد الان انقدر جوون میزنه هیچکس باورش نمیشه ۳۵ سال ازم بزرگتره انقدر خوب و عالی منو درک میکنه مثل یه دوستیم انگار خواهریم و اختلاف سنیمون اصلا باعث نشده که از هم دور بشیم و این که میگن اختلاف سنی هر چی کم باشه بهتره الکیه توی سن بالا هم میگن بچه خنگ میشه و اینا الکیه تیزهوشان بودم و رتبه ۳ رقمی کنکور پز نیست ولی میخوام بگم اول جوونیتونو بکنید بعد بچه دار بشید نگران هم نباشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها سن بالآي ٣٥يوقت بچه نياريد هم برا بدن خودتون بده هم بچه معلوم نيس چي در مياد
فکر نمیکنی با این حرفت دل چند نفر رو میشکونی. اون یک توصیه پزشکه و برای همه صدق نمیکنه. روزانه کلی خانوم بالای ۳۵ سال بچه سالم به دنیا میارن. فقط چون شما تونستی زیر ۳۵ بچه بیاری درست نیست به بقیه دستور بدی بچه نیارن! شاید مشکل داشتن شاید تحت درمان بودن شاید پولشو نداشتن