2777
2789
عنوان

ی چیزی بهم میگی🫠

48 بازدید | 11 پست

هیچی این روزا سرجاش نیست

حالم اوکی نیس دلم گرفته خسته ام :) خدا هم ک انگار سکوته

واقعا نمیدونم چ کار کنم بریدم دیگه:))

از ی طرف دل خودم ک گیر کسیه ک نمیدونم حتی بهم فکرمیکنه یا ن با این ک رفتاراش برام عجیبه و عادی نیس اما خب نمیدونم چرا بهش فکرمیکنم... دست خوذم نیس ولی تو دلمه اون ادم هزاران بار تلاش میکنم بهش فکرنکنم ولی نمیشه خب با خودم میگم کاش هیچ وقت ندیده بودم این ادم رو یا روزی هزار بار میگم اگر هیچ فکری نداره پیش خودش چرا رفتاراش واسم اینطوریه ن فقط من حتی واسه مامانمم عجیبه کاراش رفتاراش نگاهاش🙂

از ی طرف هم بقیه چیزا تو زندگیم...

خیلی خسته ام خدا هم انگار سکوته🙂

ی چیزی بهم میگی ارومم کنه؟🫠❤️🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما

به هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتما

کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

پاشو قدر خودتو بدون آرایش کن به خودت برس برو بیرون ورزش کن نماز بخون به خدا نزدیک شو بهت قول میدم اگه به خدا نزدیک بشی و از گناهان توبه کنی نور میتابه به زندگیت

کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

پاشو قدر خودتو بدون آرایش کن به خودت برس برو بیرون ورزش کن نماز بخون به خدا نزدیک شو بهت قول میدم اگ ...

همه چیزم خداست... از اول این ماجرا دلمو سپردم دست خودش:) ولی این روزا انگار جوابمو نمیده :)

مشکلم اینه ک نمیتونم ولش کنم..

لازم نیست یهو بیخیال همهچیز بشی

اینو بدون خودت مهم تر از هرچیزی هستی پس خودت رو سرگرم کن و از افکار اینجوری دور بمون

وقتی فکر میاد تو سرت بگو وقتی براش راه حلی ندارم به من ربطی ندارند بیخیااال

همه چیزم خداست... از اول این ماجرا دلمو سپردم دست خودش:) ولی این روزا انگار جوابمو نمیده :)

آفرین بهت

ببین خدا خیلی مهربون و بزرگه

دلتو بسپار به خدا و رهااا کن همه چیزو رها کن و بیخیال باش خدا خودش کمکت میکنه

آفرین بهتببین خدا خیلی مهربون و بزرگهدلتو بسپار به خدا و رهااا کن همه چیزو رها کن و بیخیال باش خدا خ ...

میدونی ب خودم میگم اگر قسمت باشه صلاح باشه خدا یخواد میشه هیچکس مانع خدا نمیتونه بشه... همه زنذگیم ب همین امیدوارم ک همه چی دست خودشه

اینده رو هیچکس ندیده از کجا معلوم شاید خدا خواست و شد..

میدونی ب خودم میگم اگر قسمت باشه صلاح باشه خدا یخواد میشه هیچکس مانع خدا نمیتونه بشه... همه زنذگیم ب ...

ببین یه فکت هست که میگه

خدا اگه میخواست چیزی رو بهت نده هیچوقت رویای اون رو توی قلبت نمینداخت

پس امید داشته باش و به خدا اعتماد کن و بهت میگم رها کن همه چیزو رها کن این خیلی خوبه

اون صلاح ما رو خیلیییی خوب میدونه

خدا که هیچوقت در حالت سکوت نبوده! ماییم که به صحبت ها، نشانه ها، لطف هاش، ... دقت نمی کنیم...

خدا دوست داره ازش بخوای، پس چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس رو بردار، مثل معجزه می مونه. چند بار پشت هم انجامش بده برای خواسته دلت:

yasbehesht.ir/chelle

تاپیکم به نام "چی شد به خودشناسی رسیدم" رو بخون.