2777
2789
عنوان

ترک پوستی

76 بازدید | 14 پست

روی باسنم دارم

کمر و زانومم چند تا هست

چرا؟ لاغرم هستم یعنی ی دفعه وزنی اضافه نکردم که بخاد پوستم ترک بخوره

راهی نیست که از بین برن؟

درخواست ندههههه

من یدونه کنار باسنم دارم

نتیجه نشستن طولانی رو صندلی بوده

وگرنه ک من نه زیاد چاق بودم نه لاغر

کلا آدم نرمالیم

ولی خب اون ترک پوستی نرفته

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یدونه کنار باسنم دارم نتیجه نشستن طولانی رو صندلی بوده وگرنه ک من نه زیاد چاق بودم نه لاغر کلا آد ...

منم زیاد رو صندلی میشینم چون حالا کنکور دارم و اینا

ولی ی دونه نیست چندتاست

درخواست ندههههه

منم دارم رو باسنم

والا افزایش و کاهش وزنم نداشتم

میخوام برم دکتر ببینم لیزر میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

منم زیاد رو صندلی میشینم چون حالا کنکور دارم و اینا ولی ی دونه نیست چندتاست

اتفاقا منم درس میخونم و چند ساعت ی جا میشینم

الان ی هفته ای هست اومدم مسافرت راحتم

میای رقابتی بخونیم ؟ البته از هفته دیگه

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

پرسیدی هزینه شو؟

نه هنوز نرفتم

پیج یه دکتر رو تو شهرمون هایلایتاشو چک کردم میگفت ترک پوستیو لیزر میکنه حالا باید حضوری برم ببینم چی میگه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

نه هنوز نرفتمپیج یه دکتر رو تو شهرمون هایلایتاشو چک کردم میگفت ترک پوستیو لیزر میکنه حالا باید حضوری ...

میشه درخواست بدم وقتی رفتی بهم بگی؟

من سال پیش جلسه ای دو تومن شنیده بودم

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

میشه درخواست بدم وقتی رفتی بهم بگی؟من سال پیش جلسه ای دو تومن شنیده بودم

باشه عزیزم