آبنبات7865 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 420 عنوان ترک پوستی 76 بازدید | 14 پست روی باسنم دارم کمر و زانومم چند تا هستچرا؟ لاغرم هستم یعنی ی دفعه وزنی اضافه نکردم که بخاد پوستم ترک بخورهراهی نیست که از بین برن؟ درخواست ندههههه امروز | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1990_hamta عضویت: 1405/05/06 تعداد پست: 160 میگن لیزر خوبه ولی من بعید میدونممنم خیلی دارم البته بعد زایمان اینجور شدم متاسفانه
asahir0 عضویت: 1405/03/20 تعداد پست: 1254 من یدونه کنار باسنم دارم نتیجه نشستن طولانی رو صندلی بوده وگرنه ک من نه زیاد چاق بودم نه لاغر کلا آدم نرمالیم ولی خب اون ترک پوستی نرفته چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم
edvardoagnelli عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2859 یعنی بدون نوسان وزنیم ترک ایجاد میشه؟😕 💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)
آبنبات7865 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 420 من یدونه کنار باسنم دارم نتیجه نشستن طولانی رو صندلی بوده وگرنه ک من نه زیاد چاق بودم نه لاغر کلا آد ... منم زیاد رو صندلی میشینم چون حالا کنکور دارم و اینا ولی ی دونه نیست چندتاست درخواست ندههههه
آبنبات7865 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 420 یعنی بدون نوسان وزنیم ترک ایجاد میشه؟😕 من الان خیلی وقته وزنم ثابته لاغرم هستم درخواست ندههههه
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20158 منم دارم رو باسنموالا افزایش و کاهش وزنم نداشتممیخوام برم دکتر ببینم لیزر میکنه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
edvardoagnelli عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2859 منم دارم یعنی از سیزده چهارده سالگی که رشد سریع و ناگهانی داشتم یه سری خطوط ایجاد شدالانم بخاطر افزایش وزنم تو این چند وقت اضافه شده باز.. 💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)
asahir0 عضویت: 1405/03/20 تعداد پست: 1254 منم زیاد رو صندلی میشینم چون حالا کنکور دارم و اینا ولی ی دونه نیست چندتاست اتفاقا منم درس میخونم و چند ساعت ی جا میشینم الان ی هفته ای هست اومدم مسافرت راحتم میای رقابتی بخونیم ؟ البته از هفته دیگه چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم
edvardoagnelli عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2859 من الان خیلی وقته وزنم ثابته لاغرم هستم که اینطور..اشکال نداره .خودتو ناراحت نکن. اغلب آدما دارن کم یا زیاد.🥲 💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9173 منم دارم رو باسنموالا افزایش و کاهش وزنم نداشتممیخوام برم دکتر ببینم لیزر میکنه پرسیدی هزینه شو؟ . قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20158 پرسیدی هزینه شو؟ نه هنوز نرفتمپیج یه دکتر رو تو شهرمون هایلایتاشو چک کردم میگفت ترک پوستیو لیزر میکنه حالا باید حضوری برم ببینم چی میگه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9173 نه هنوز نرفتمپیج یه دکتر رو تو شهرمون هایلایتاشو چک کردم میگفت ترک پوستیو لیزر میکنه حالا باید حضوری ... میشه درخواست بدم وقتی رفتی بهم بگی؟من سال پیش جلسه ای دو تومن شنیده بودم . قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20158 میشه درخواست بدم وقتی رفتی بهم بگی؟من سال پیش جلسه ای دو تومن شنیده بودم باشه عزیزم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A