2777
2789
عنوان

من یکی رو دیدم

79 بازدید | 8 پست

شما هم حس میکنید آدمهای که تو بحث میگن من یکی رو دیدم که دروغ میگن اصلا هم چین شخصی وجود خارجی ندارد و صرفا برای اینکه تو بحث کم نیارن یه داستان خیالی سر هم میکنن که من یکی رو دیدم که فلان من میدونم خیلی ها دروغ میکنن ولی اینکه نمیتونم ثابت کنم اذیتم میکنه و زیادم نمیدونم چطور جواب بدم شما تو همچین مواقعی چطور جواب میدید حس میکنم اینکه بگی همه آدمها فلان نیست خیلی چیپه و تکراریه از طرفی هم خیلی اوقات اینجور آدمها میخوان آمار رو انکار کنند یعنی ۹۰ درصد اون چیزی هست که تو میگی ولی طرف میخواد با یه مثال خیالی حرف تو رو بزنه اگه راهکاری در جواب به این آدمها دارید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره همه رو متهم میکنی

خودت بدتر از همه ای

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

چه ربطی داره همه رو متهم میکنیخودت بدتر از همه ای

حتما خودت هم زیاد از این مثال استفاده میکنی نه من هم قبلا اینجوری فکر نمیکردم ولی چندین بار بهم ثابت شد که طرف دروغ میکنه و صرفا برای اینکه بگه من درست میگم مثال خیالی واسه خودش درست میکنه

حتما خودت هم زیاد از این مثال استفاده میکنی نه من هم قبلا اینجوری فکر نمیکردم ولی چندین بار بهم ثابت ...

تو اینجوری فکر کن

همیشه اینطور نیست

اینم عادی نکنین

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

تو اینجوری فکر کنهمیشه اینطور نیستاینم عادی نکنین

خیلی اوقات هست وقتی طرف استدلالی نداره میشینه داستان سر هم میکنه منظورت رو از عادی کردن نفهمیدم