2777
2789
عنوان

من یکی رو دیدم

73 بازدید | 8 پست

شما هم حس میکنید آدمهای که تو بحث میگن من یکی رو دیدم که دروغ میگن اصلا هم چین شخصی وجود خارجی ندارد و صرفا برای اینکه تو بحث کم نیارن یه داستان خیالی سر هم میکنن که من یکی رو دیدم که فلان من میدونم خیلی ها دروغ میکنن ولی اینکه نمیتونم ثابت کنم اذیتم میکنه و زیادم نمیدونم چطور جواب بدم شما تو همچین مواقعی چطور جواب میدید حس میکنم اینکه بگی همه آدمها فلان نیست خیلی چیپه و تکراریه از طرفی هم خیلی اوقات اینجور آدمها میخوان آمار رو انکار کنند یعنی ۹۰ درصد اون چیزی هست که تو میگی ولی طرف میخواد با یه مثال خیالی حرف تو رو بزنه اگه راهکاری در جواب به این آدمها دارید بگید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه ربطی داره همه رو متهم میکنی

خودت بدتر از همه ای

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

چه ربطی داره همه رو متهم میکنیخودت بدتر از همه ای

حتما خودت هم زیاد از این مثال استفاده میکنی نه من هم قبلا اینجوری فکر نمیکردم ولی چندین بار بهم ثابت شد که طرف دروغ میکنه و صرفا برای اینکه بگه من درست میگم مثال خیالی واسه خودش درست میکنه

حتما خودت هم زیاد از این مثال استفاده میکنی نه من هم قبلا اینجوری فکر نمیکردم ولی چندین بار بهم ثابت ...

تو اینجوری فکر کن

همیشه اینطور نیست

اینم عادی نکنین

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

تو اینجوری فکر کنهمیشه اینطور نیستاینم عادی نکنین

خیلی اوقات هست وقتی طرف استدلالی نداره میشینه داستان سر هم میکنه منظورت رو از عادی کردن نفهمیدم