hesam_n مدیر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 عنوان مشهد | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست چقدر دلم هوای( امام رضا) کرده این روزا 😔😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه دیروز | 12:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2768 ارع ولی میدونی حضوری واقعا یه حال و هوای دیگه داره😔 صدرصد حس و حال حرم متفاوته ایشالا قسمتتون میشه ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 صدرصد حس و حال حرم متفاوته ایشالا قسمتتون میشه ممنونم شهرمون خیلی دوره از مشهد .البته الان سرم شلوغه به کارم وگرنه حتما میرفتم بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2768 ممنونم شهرمون خیلی دوره از مشهد .البته الان سرم شلوغه به کارم وگرنه حتما میرفتم چقددلم گرفت از تاپیکتون خجالت کشیدم از خودم واقعا ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 چقددلم گرفت از تاپیکتون خجالت کشیدم از خودم واقعا نه اینجوری نگین این چه حرفیه گاهی همدلی یه نفر تو تاپیک خیلی به حال مخاطبش کمک میکنه بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2768 نه اینجوری نگین این چه حرفیه گاهی همدلی یه نفر تو تاپیک خیلی به حال مخاطبش کمک میکنه من بااینکه فاصله ام تاحرم نیم ساعته خیلی کم میرم حرم ارادت خاصی دارم ولی مشغله ... ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 من بااینکه فاصله ام تاحرم نیم ساعته خیلی کم میرم حرم ارادت خاصی دارم ولی مشغله ... این روزا مشغله کاری زیاده .خودتونو سرزنش نکنین حتی خدا هم میدونه اینو .ولی بعضی وقتا حتی تصور کردن تو حرمم میتونه تسکینی باشه به دل آدما با این که هزار و خورده ای کیلومتر دور تر هستیم از حرم بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2768 این روزا مشغله کاری زیاده .خودتونو سرزنش نکنین حتی خدا هم میدونه اینو .ولی بعضی وقتا حتی تصور کردن ت ... اره یه سرپناه خیلی ارامش بخشه ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 اره یه سرپناه خیلی ارامش بخشه گاهی آدم احتیاج داره مشکلات رو نه اصلا .فقط یه حرف هایی رو بزنه که مخاطبش فقط یه شخص خاص باشه انگار اونجا سبک تر میشه 😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2768 گاهی آدم احتیاج داره مشکلات رو نه اصلا .فقط یه حرف هایی رو بزنه که مخاطبش فقط یه شخص خاص باشه انگار ... حل میشه ایشالا🙃التماس دعا ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 حل میشه ایشالا🙃التماس دعا ممنونم رفتین حرم التماس دعا 🙏 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2768 ممنونم رفتین حرم التماس دعا 🙏 اگه لایق باشیم حتما ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 اگه لایق باشیم حتما لطف کردین🙏 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3701 دارم میرم حرم اسمت بگید از طرف سلام بدم لطفا میکنید ممنونم امیر بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه