2777
2789
عنوان

وز مو

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 31 پست
بله

ممنون 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
از شامپو وماسک ارگان استفاده کن اگه مشکل مالی نداری چون یکم گرونه.  اگ داری از روغن زیتون استف ...

نه عزیزم پولش مهم نیست فقط موهام خوب شه مرسی 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم پولش مهم نیست فقط موهام خوب شه مرسی 

پس اینو بصورت مداوم استفاده کن عالیه من استفاده کردم واقعا جواب داد اما تا وقتی ک استفاده میکنی خوبه وقتی کنار میزاری دوباره کم کم بر میگرده

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
البته موهای من کلا جنسشون از اول وز بود😎

میشه عکسشو بزاری . عکس شامپو وماسک میگم . بعد اینکه به نظرت کدومش باز بهتره . مثلا اگه بخوایم یکیشو فقط تهیه کنیم ماسک بهتره یا شامپو ارگان ؟ 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛