2777
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 47 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگم من میخوام برم دهم هنوز ثبت نام نکردم حقیقت نمیخوام برم میگم دیگه وقت ثبت نامگذشته دیگه

چرا نری

بیسوادی دوس داری

من دوستت نداشتم؟من عکستو ب بقیه نشون میدادم میگفتم توی عکس بدافتاده وگرنه جذابه😒

[QUOTE=419253837]چرا نری هنوز ببینم با این تنگی نفس زنده می مونم یا نه درسته که یکم خوب شده ولی ممکنه برگرده دوم از این مدرسه تا نهم تو روستا مون بود باید بیست و پنج کیلومتر بری بیای با ماشین که میشه پنجاه کیلومتر رفت و برگشت دیگه نرفتم وقتش دیگه گذشت

[QUOTE=419253837]چرا نری هنوز ببینم با این تنگی نفس زنده می مونم یا نه درسته که یکم خوب شده ولی ممکن ...

حیفه بخون درستو

من دوستت نداشتم؟من عکستو ب بقیه نشون میدادم میگفتم توی عکس بدافتاده وگرنه جذابه😒

حیفه بخون درستو

نمیخونم دیگه نمیرم چون تا نهم تو روستا بود وضع مالی مون چیز اینا خرابه امسال شاگرد اول شد تو نهم ولی دیگه رفتم مدرسه مدیر گفت میخوای کدوم رشته بری گولش زدم گفتم انسانی اونم گفت برو ثبت نام کن حتما منم دیگه نرفتم مدرسه خیلی دوره و من زیاد به اون شهر که پایه دهمه زیاد رفت اومد نکردم و بلد نیستم

نمیخونم دیگه نمیرم چون تا نهم تو روستا بود وضع مالی مون چیز اینا خرابه امسال شاگرد اول شد تو نهم ولی ...

بعدا پشیمون میشی

هر چقدم دور باشه الان همه جا وسیله هس

میگم لیلی جون خودمونیما مدیرمون چقدر آدم فضولیه بعد یه هفته زنگ زده ببینه ثبت نام کردیم یا نه یکی می ...

لیلی جون🙄🙄🙄

بعدا پشیمون میشیهر چقدم دور باشه الان همه جا وسیله هس

میگم لیلی جون خودمونیما مدیرمون چقدر آدم فضولیه بعد یه هفته زنگ زده ببینه ثبت نام کردیم یا نه یکی میخواد بهش بگه به توچه تلفنو بر نداشتم