2777
2789
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم من میخوام برم دهم هنوز ثبت نام نکردم حقیقت نمیخوام برم میگم دیگه وقت ثبت نامگذشته دیگه

چرا نری

بیسوادی دوس داری

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

[QUOTE=419253837]چرا نری هنوز ببینم با این تنگی نفس زنده می مونم یا نه درسته که یکم خوب شده ولی ممکنه برگرده دوم از این مدرسه تا نهم تو روستا مون بود باید بیست و پنج کیلومتر بری بیای با ماشین که میشه پنجاه کیلومتر رفت و برگشت دیگه نرفتم وقتش دیگه گذشت

[QUOTE=419253837]چرا نری هنوز ببینم با این تنگی نفس زنده می مونم یا نه درسته که یکم خوب شده ولی ممکن ...

حیفه بخون درستو

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

حیفه بخون درستو

نمیخونم دیگه نمیرم چون تا نهم تو روستا بود وضع مالی مون چیز اینا خرابه امسال شاگرد اول شد تو نهم ولی دیگه رفتم مدرسه مدیر گفت میخوای کدوم رشته بری گولش زدم گفتم انسانی اونم گفت برو ثبت نام کن حتما منم دیگه نرفتم مدرسه خیلی دوره و من زیاد به اون شهر که پایه دهمه زیاد رفت اومد نکردم و بلد نیستم

نمیخونم دیگه نمیرم چون تا نهم تو روستا بود وضع مالی مون چیز اینا خرابه امسال شاگرد اول شد تو نهم ولی ...

بعدا پشیمون میشی

هر چقدم دور باشه الان همه جا وسیله هس

میگم لیلی جون خودمونیما مدیرمون چقدر آدم فضولیه بعد یه هفته زنگ زده ببینه ثبت نام کردیم یا نه یکی می ...

لیلی جون🙄🙄🙄

بعدا پشیمون میشیهر چقدم دور باشه الان همه جا وسیله هس

میگم لیلی جون خودمونیما مدیرمون چقدر آدم فضولیه بعد یه هفته زنگ زده ببینه ثبت نام کردیم یا نه یکی میخواد بهش بگه به توچه تلفنو بر نداشتم