2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

107 بازدید | 7 پست

بچه ها من تو دوران تخمک گذاریم ترشح هام هر روز بیشتر میشد تو 2روز که ترشحام خیلی بود یه چیزا به رحمم وصل بود که آویزون شد یه چیز سفید که بعضی ماها دیده بودمش که فکر کنم ازش ترشح نیاد شما میدونین این چیه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه هر ماه نمیبینم یه چیزه فید مثا نخ البته کلفت تر خب بعد درازه و رحم وصله بعضی ماها ممکنه بیاد بیرون از مجردیم بوده زمان تخمک گذاریم میاد حتی یکبار اینقدر بلند بود افتاد و دوباره در اومد این سری هم دیدم حتی با دستمال پاک کردم یه تیکه اش پاره شد تو دستمال کاغذی اومد مثل ترشح کشدار بود

عزیزم اینا ترشحات تخمک گذاری هست.و به اصطلاح بهش میگن ترشحات تخم مرغی.لیز و چسبنده. نشونه خوبی هست ک ...

واقعا مرسی آخه من دوره هم 27 روزس بعداز14 تا 19 دوره ام ترشح داشتم البته روزای اول کم بود دیگه 17 تا 19 دوره زیاد و زیاد شد منم 17 و 19 دوره اقدام داشتم ولی همه میگفتم وقت تخمک گذاریت تموم شده و به ترشحات توجه نکن ولی نشونه اصلی تخمک گذاری من ترشح مخصوصا وقتی که خیلی زیاد میشه

واقعا مرسی آخه من دوره هم 27 روزس بعداز14 تا 19 دوره ام ترشح داشتم البته روزای اول کم بود دیگه 17 تا ...

اره عزیزم بهترین زمان اقدام همون زمانی که ترشحات زیاد هستن.ایشالا همین ماه مامان میشی