2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان

20 بازدید | 11 پست

۱۶ روز از آمپول hcgگذشته و ۴ روز تا موعد پریودم مونده

دوروز پیش بی بی چک زدم مدیکور و ویتاساین هاله انداختن (قبلش منفی میشدن)

امروز روژان منفی شد

کسی تجربه داره؟

عکس ویتاساین رومیذارم ببینید

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

چرا اینقد زود بی بی میزنین آخه

بمون دو سه روز از موعدت بگذره

الکی عجله نکن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینقد زود بی بی میزنین آخهبمون دو سه روز از موعدت بگذرهالکی عجله نکن

عکسو ببین

گفتم بعد آمپول دیگه نشون میده

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

روژان برای من دوبار منفی نشون داد ولی مدیکور درست نشون داد. مدیکور معتبرتره. عجله نکن. بزار یه هفته از موعدت بگذره بعد

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روژان برای من دوبار منفی نشون داد ولی مدیکور درست نشون داد. مدیکور معتبرتره. عجله نکن. بزار یه هفته ...

روژان خوب نیس یعنی؟

روژان خوب نیس یعنی؟

من دوماهم بود روژان برام منفی نشون داد. پریود هام نامنظمه فک نمیکردم اصلا باردار باشم. میخواستم برم دکتر داخلی برای درد معده ام گفتم بزار اول بی بی چک بزارم شاید درد معده برا بارداری باشه. که منفی اومد. تو نوبت دکتر نشسته بودم گفتم بزار یه مارک دیگه بی بی چک بخرم. تو همون سرویس مطب رفتم بی بی چک گذاشتم که دیدم بله باردارم. دیگه ذوق زده رفتم دکتر زنان برام سونو نوشت دیدم قلبشم تشکیل شده❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوماهم بود روژان برام منفی نشون داد. پریود هام نامنظمه فک نمیکردم اصلا باردار باشم. میخواستم برم ...

وای چه خوووووب خدا سورپرایزتون کرده پس....

وای چه خوووووب خدا سورپرایزتون کرده پس....

بله بعد از ۵ سال نازایی دخترم اومده تو دلم. تو رو خدا دعا کنید سالم به دنیا بیارمش و بغلش کنم. جمعه عمل میشم. منم موقع زایمان برای شما دعا میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله بعد از ۵ سال نازایی دخترم اومده تو دلم. تو رو خدا دعا کنید سالم به دنیا بیارمش و بغلش کنم. جمعه ...

انشاالله زایمان راحتی دارین و نی نی رو سالم بغل میگیرین

سر زایمان منم دعا کن اسمم فاطمه ست واقعا دیگه خسته شدم از داروها استخوان درد گرفتم مفصل هام درد میکنن...

انشاالله زایمان راحتی دارین و نی نی رو سالم بغل میگیرین سر زایمان منم دعا کن اسمم فاطمه ست واقعا دیگ ...

مشکل شما چیه؟ من پریود نمیشدم. ولی ۷ ماه بود که منظم شده بودند.منم کلی دارو استفاده کردم. ولی یه سال بود دیگه رها کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل شما چیه؟ من پریود نمیشدم. ولی ۷ ماه بود که منظم شده بودند.منم کلی دارو استفاده کردم. ولی یه سال ...

تنبلی تخمدان سقط مکرر