2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست

چقدر مظلومه حنا🙃

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

چند تا عامل داره اثرش خوب نرفته بودمونده تخم یا شپش ریز که نشد ببینیمکان الوده وسایل الوده به شپش دو ...

فک نمیکنم از خونه خودم باشه اخه تازه گردگیری کردم و تمام محلفه ها و... رو شستم، حس میکنم از خونه مادر شوهرم میاد چون دیر به دیر حمام میرن و دیر به دیر محلفه ها و پتو ها رو میشورن(در حد سالی یکبار شاید هم بیشتر) روم هم نمیشه بپرسم ببینم شپش دارن یا نه از طرفی بگم هم آبرو برا بچه ام نمیزارن، اول فک میکردم از مهد گرفته ولی جنگ که شد ما همش مهمون خونه مادرشوهر ومادرم بودیم و متاسفانه اون زمان برا بار دوم گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه هرچی مربوط ب دخترت هس از گیره و گل سر وشونه ضد عفونی کن خونه رو همه جاشو تمیزکاری کن جارو ...

همه این کار ها رو میکنم با آبجوش هم میشورم، در این حد که نزدیکه محلفه ها و... از بین برن، شپش از بین میره چون بعد از بین روفتنش باز مدام سرشو چک میکنم بعد که خیالم راحت شد که هیچی نیست دیگه چک نمیکنم، باز بعد دو الی سه ماه میبینم داره سرشو میخارونه وقتی چک میکنم میبینم باز گرفته

همه این کار ها رو میکنم با آبجوش هم میشورم، در این حد که نزدیکه محلفه ها و... از بین برن، شپش از بین ...

ببیت اون مدت ک فک میکنی شپش ها از بین رفته درواقع از بین نرفته حالا یا تخم هاش مونده یا خودش اون لاب لا ها پنهون شده وگرنه اگه جایی نمیره کسیم دور واطرافتون شپش نداره نمیتونه خو شپش بگیره ک

اسم سم لطفا

اسم خوده سم رو نمیدونم آخه از سم فروشی محصولات کشاورزی گرفته بودن برام اون سم فروش هم از مخلوط چندتا سم درستش کرده بود

بعدم سم خطرناکیه برا دختر کوچولوت یکم خطرناکه بزنیش آخه سم قوییه

اسم خوده سم رو نمیدونم آخه از سم فروشی محصولات کشاورزی گرفته بودن برام اون سم فروش هم از مخلوط چندتا ...

یدونه تازه گرفتم اسپری دافع حشرات درمین برا تشک و بالشت ها میخوا استفاده کنم، برا بچه یه روغن مخصوص از داروخانه گرفتم